Andreea Banica are probleme in casnicie? Ce a facut-o pe cantareata sa ajunga la criza nervoasa

Iubirea dintre Andreea Banica si impresarul ei, Lucian Mitrea, a tot fost zdruncinata. De fiecare data cand el a calcat pe-alaturi. Casnicia nu s-a prabusit, ci ... si-a vazut mai departe de drum.  Cantareata a inchis ochii la fiecare escapada amoroasa a sotului, de-am fi zis ca are nervi de otel. Ei bine, ne-am inselat.

Andreea a rabufnit exact cand Lucian s-a transformat din cuceritor in vrajitor. Impresarul a vrut parca sa imprumute si ceva din atitudinea personajului negativ in care s-a deghizat la intalnirea cu un alt cuplu.

Andreea si Lucian sunt impreuna de aproape 20 de ani. In urma cu patru ani s-au casatorit si au devenit parintii unei fetite. Aparent,  un cuplu de invidiat. Presa a scris insa de mai multe ori ca impresarul n-ar fi chiar usa de biserica. Intr-una dintre presupusele sale aventuri fara stirea sotiei, paparazzii revistei Ciao l-au fotografiat pe Lucian alaturi de un prieten, in miez de noapte, intr-un bloc. Se spune ca s-ar fi dus acolo pentru o relatie rapida si fara obligatii.

Cu toate acestea, Andreea a sarit de fiecare data in apararea sotului. Anii au trecut si odata cu repetarea titlurilor din tabloide, cu presupusele infidelitati ale sotului, Andreea si-a mai schimbat opiniille.

 

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5