Comorile din garderoba Cristinei Rus! Cati bani cheltuie blonda pe haine

Desi pe plan muzical nu s-a mai remarcat in ultimii ani la fel ca pe vremuri, Cristina Rus a compensat cu... familia.

Se ocupa de cresterea baietelului, de armonia din cuplu si de... propria garderoba. Ii da si mana. Sotul ei are o avere de cateva zeci de milioane de euro.

“Nu e vorba de bani, e o vorba "banii nu sunt o problema”, este de parere Cristina.

Cand banii nu sunt o problema, si visul oricarei femei poate deveni realitate. Iar Cristina Rus are cu ce sa starneasca invidii. Revista Ciao! a prezentat in cel mai recent numar o parte din colectia de genti a cantaretei. Doar 3 bucati fac cat o masina. In garderoba ei si-a facut loc recent si un Chanel rosu. Pret proximativ: 4.000 euro, sustin cei de la Ciao!. Acelasi brand, dar alta culoare a mai aparut pe umarul Cristinei. Poseta neagra e putin mai ieftina, "doar” ... 3.100 de euro. Si unde-i loc de rosu si de negru, merge si o varianta... crem: 3.500 de euro. Cantareata ar mai avea in colectie si branduri precum Louis Vuitton sau Dior.

“Intotdeauna mi-a placut sa vin cu calitate si intotdeauna am investit in tot ce-i mai bun. Vorba aia, stii cum se spune: "da, face toti banii din lume"”, declara la un moment dat artista.

Ca orice artist care se respecta, Cristina Rus investeste, nu gluma, in aparitiile ei, mai ales cand trebuie sa impresioneze pe covorul rosu. Recent, si-a fluturat, la un eveniment cu staif, rochia Just Cavalli, care costa peste o mie de euro.

Daca nu ajunge la Milano sau la Paris, Cristina Rus se multumeste si cu bulevardele de fite din.... “micul Paris”: shoppingul se face musai pe Calea Victoriei sau in Dorobanti. CANCAN.ro o prezenta pe cantareata in primavara, dand iama printre creatiile marilor case de moda. Trei rochii si-ar fi cumparat si nu s-ar fi uitat la... cateva mii de euro.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5