Motivul pentru care Bianca Dragusanu a renuntat la sarcina! Totul a inceput de la un SMS gasit in telefonul lui Victor!

In urma cu aproape trei saptamani, presa dezvaluia, in premiera, ca Bianca Dragusanu a facut un avort imediat dupa operatia de la Budapesta.

Motivul pentru care Bianca Dragusanu a renuntat la sarcina! Totul a inceput de la un SMS gasit in telefonul lui Victor!

In ziua in care redactia Cancan.ro a hotarat sa publice, in exclusivitate, actele medicale care certificau, fara urma de tagada, intreruperea de sarcina, reporterii au avut o discutie de cateva zeci de minute cu Bianca si Victor. 

Firesc era sa primeasca confirmarea acelei interventii medicale chiar de la cuplul Dragusanu-Slav, ceea ce au si obtinut! Atat Bianca, cat si Victor au recunoscut faptul ca ea a renuntat la sarcina, insa au refuzat sa mai faca vreun alt comentariu.

Bianca Dragusanu a facut avortul fara ca gestul sau sa aiba legatura cu operatia de la Budapesta

 

In discutiile purtate in interiorul redactiei Cancan.ro, reporterii i-au intrebat pe cei doi, ca un demers jurnalistic natural, si care a fost motivul avortului. La intalnirea respectiva, ei le-au expus patru posibile motivatii, asa cum se conturau logic.


Blonda a renuntat la sarcina in ziua Sfantului Dumitru

 

1. Bianca a cerut intreruperea de sarcina din cauza ca fatul risca sa se nasca cu anumite probleme, dupa ce blonda suferise la Budapesta o interventie chirugicala si ii fusese facuta anestezie. 

2. Proaspata doamna Slav ar fi considerat ca, la acest moment, o sarcina i-ar dauna si ca noua pauza prelungita, pre si post-natala, ar insemna pierderea unor contracte de imagine sau a unor alte angajamente.

Mesajul pe care Victor i l-a trimis Andei pare sa fi starnit furtuna in sanul proaspetei familii Slav

 3. A treia varianta (una aparent fantasmagorica) ar fi fost ca viitorul copil sa nu fie al lui Victor avand in vedere ce povestise Veronica A. Cara cu privire la tatonarile Biancai din ultima perioada cu Adrian Cristea.

4. Ultimul si cel mai important motiv pe care Cancan.ro l-a luat atunci in calcul era legat de un mesaj pe care Bianca il descoperise in telefonul lui Victor Slav cu cateva zile inainte sa avorteze!

Din informatiile avute atunci reiesea ca Slav i-ar fi scris pe WhatsApp fostei lui iubite, Anda Adam, propunandu-i “Hai sa fugim in lume!” Bianca a gasit mesajul si a luat decizia sa nu mai devina mama, spunandu-i sotului ei ca nu mai are incredere in el si ca nu si-ar dori sa creasca singura un copil.

Chiar daca prima varianta ii era la indemana Biancai si ar fi putut ascunde adevarul sub “masca” acelei operatii de la Budapesta, blonda a tacut. De atunci si pana azi, doamna Slav a refuzat si alte comentarii. Cancan.ro a aflat insa MOTIVUL ADEVARAT care a determinat-o sa mearga la medic si sa intrerupa sarcina.

Informatia intuita cu privire la mesajele dintre Victor si fosta lui iubita, Anda Adam, a fost confirmata chiar de catre… Anda! Intr-o declaratie data in exclusivitate pentru Cancan.ro, cantareata a recunoscut TOTUL.

Victor nu este obisnuit cu haosul si de cand e cu Bianca numai de asta are parte! S-a confesat la mine pentru ca a stat sase ani cu mine. In cine altcineva sa aiba incredere? E un om foarte misto. Daca-mi da telefon la 3 noaptea merg dupa el oriunde”, ne-a marturisit Anda Adam.

Decizia dureroasa luata de Bianca a fost determinata de sms-ul uitat de Victor in telefonul mobil

 Referitor la acel mesaj pe care Victor i l-a trimis, dar pe care ar fi uitat sa-l stearga din telefon, fiind prins de sotie, artista a adugat cu o sinceritate socanta: “Da! Victor mi-a dat pe WhatsApp: “Ce faci, esti ok? Nu mai support presiunea. Imi vine sa plec in lume”. Eu i-am raspuns ca si eu vreau acelasi lucru! Probabil, asta a gasit Bianca in telefonul lui!

 

Victor Slav si Anda Adam au trait o poveste de dragoste de sase ani, vorbindu-se de multe ori despre o posibila oficializare a relatiei lor

 

Cu toate acestea, Anda Adam incearca sa linisteasca apele in familia Slav si o asigura pe Bianca ca nu are motive sa-si faca griji ca ar putea fi parasita. “Nu mai am sentimente pentru Victor, sa stea linistita. Nici daca vrea sa se mai intoarca, nu mai vreau eu!”, a mai declarat cantareata pentru Cancan.ro.

Sursa: cancan
Cele mai noi articole

TOP 5