Nu se mai feresc de nimeni. Uite cum isi traiesc Andreea Marin si Tuncay povestea de iubire

Fericita si… indragostita! Asa pare Andreea Marin atunci cand se afla in bratele turcului Tuncay. Se plimba pe alei lipiti unul de altul, ca doi adolescenti care simt primii fluturi in stomac. Nici in vazul lumii,  Zana nu mai face economie de gesturi tandre.

Ea il tine de mijloc, el o cuprinde de umar. Asa fac cativa pasi, pana la locul unde fetita Andreei si a lui Stefan Banica se joaca in voie. Ca sa se urce in copac, primeste ajutorul mamei, in timp ce Tuncay le urmareste atent. La un moment dat, pare sa se dezechilibreze, insa iubitul Zanei nu se pierde cu firea. Probabil dintr-un instinct patern, isi intinde bratele ca sa o protejeze.

Fetita ar vrea sa se mai joace, insa taticul de imprumut o indeamna sa sara singura din copac. Mai autoritara, mama o convinge, cu un gest hotarat, sa coboare. Andreea profita ca fetita s-a indepartat putin, ca sa se… lipesca din nou de iubitul ei. Il priveste lung apoi, cu o miscare fireasca, isi pune mana peste bratul lui.

Nici micuta nu scapa fara o portie zdravana de… afectiune! Mana in mana, Andreea si Tuncay merg spre standul cu biciclete. Ezita intre un model cu patru locuri, de… familie si unul mai mic, doar pentru copii. Cea mai incantata pare cea mica: are ocazia sa le probeze pe toate. Cand negocierile se incheie, iubitul Zanei isi ia in serios rolul de tatic si ii da o mana de ajutor. Acum, cei doi indragostiti pot sa profite nestingheriti de cateva clipe de… intimitate, pe o banca!

Momentele de tandrete sunt intrerupte de grija pentru fetita, insa doar pentru scurt timp. Andreea se intoarce pe banca si se cuibareste fericita la pieptul iubitului mai tanar cu 11 ani. Clipele de tandrete petrecute in bratele chipesului Tuncay par sa-i fi dat Andreei o energie nebanuita!

 De la distanta, cei trei ar putea trece drept o familie obisnuita. Si micuta pare sa fie foarte atasata de iubitul mamei. La doar sase ani, face un gest emotionant pentru orice parinte: il roaga pe Tuncay sa o tina de mana!

Daca fetita i-a cerut deja mana, ar mai ramane doar ca tanarul Tuncay sa-i faca aceeasi propunere... mamei ei. Cu atat mai mult cu cat pare sa-si fi gasit, in mai putin de o jumatate de an, locul in familia si in… inima Andreei!

Daca Andreea isi traieste de ceva vreme iubirea pentru chipesul turc in vazul lumii, fostul sot, Stefan Banica a preferat pana nu de mult  sa iasa la brat cu iubita lui, Lavinia, numai la ceas tarziu de seara, feriti de privirile curiosilor.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5