Romantism cu soacra la pachet! Ce face in timpul liber Nicoleta Luciu si sotul sau - VIDEO

Sunt de mai bine de opt ani impreuna, insa pana anul trecut cand si-au jurat iubire vesnica, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo nu s-au dat in vant dupa aparitiile in doi. Au dat vina mereu pe programul extrem de incarcat al sotului, din timpul saptamanii.

Sotii Csergo au convocat toata gasca la mall. Si au luat-o cu ei si pe mama Nicoletei. De cand s-au nascut tripletii, doamna Luciu nu se mai dezlipeste de celebra ei fiica. Spune prezent si la schimbat de scutece, dar si la iesirile cu familia Csergo. De data asta, au vrut sa vada un film bun.

Ca sa omoare minutele pana la inceperea lui, si-au potolit foamea intr-un fast-food cu preparate din peste. Cu simturile fermecate, sotii Csergo au uitat de romantism. La masa s-au asezat fata in fata si s-au bucurat de meniu, separat. La finalul ospatului, Nicoleta a devenit preocupata cu igiena dentara. Si a facut-o "fara perdea"…iar operatiunea - rusinoasa dupa unii - a durat mai bine de doua minute.

Dupa ce si-au potolit foamea, Luciu si gasca ei si-au clatit ochii in vitrinele magazinelor, in drum spre cinema. Si de aceasta data, sotii Csergo s-au aratat la fel de distanti. Erau, poate, cu gandul la cei mici ramasi acasa?

Cand vine vorba de iesiri cu cei mici, Nicoleta si Zsolt isi impart responsabilitatile. Iar celor care se intrebau de ce sotii Csergo nu petrec mai mult timp in doi, Nicoleta le raspunde.

 

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5