A imprastiat bicarbonat pe toata salteaua. Motivul? Fiecare ar trebui sa faca asta - VIDEO

Fiecare dintre noi ne-am creat daca nu o rutina zilnica, cel putin una saptamanala in ceea ce priveste curatenia in casa. Iar acum vine intrebarea: tinand cont ca o treime din viata se presupune ca ti-o petreci in pat, cat de des cureti salteaua?

A imprastiat bicarbonat pe toata salteaua. Motivul? Fiecare ar trebui sa faca asta - VIDEO

Daca raspunsul este "rar" sau "deloc", atunci inseamna ca urmatorul video te va convinge ca este necesar sa iei masuri. Pentru ca, daca nu stiai, fiecare om elimina noaptea, pana la jumatate de litru de transpiratie. De aceea, trebuie sa ai grija ca salteaua sa fie cat mai curata, cu atat mai mult cu cat exista solutii simple si la indemana.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa aspiri salteaua cu un aspirator, de preferat unul special pentru tapiterie sau cel putin cu unul pentru masina. Pentru a face acest lucru cat mai simplu, intai si intai pulverizeaza bicarbonat de sodiu pe suprafata intregii saltele si lasa sa actioneze pret de jumatate de ora. Apoi, aspira bine salteaua. Odata cu bicarbonatul vor fi absorbite bine si impuritatile, acarienii, dar si mirosurile neplacute.

In plus, se recomanda ca, la inceputul fiecarui sezon, sa intorci salteaua pentru o uzura uniforma.

Iata o demonstratie video a ceea ce inseamna curatearea saltelei cu bicarbonat de sodiu:

Sursa: Ele.ro
Cele mai noi articole