Modelul care impresioneaza cu fizicul ei. Cum arata tanara atunci cand se imbraca doar in costum de baie - FOTO

Peste 9 milioane de oameni ii urmaresc cu interes postarile de pe Instagram, iar ea nu ii dezamageste niciodata.

Modelul care impresioneaza cu fizicul ei. Cum arata tanara atunci cand se imbraca doar in costum de baie - FOTO

I se spune Michelle "La Cuerpa" Lewin pentru ca este posesoarea unei siluete perfecte si promoveaza un stil de viata sanatos.

La 31 de ani, Michelle Lewin a devenit celebra in intreaga lume datorita siluetei intens lucrata in sala de sport, iar orice aparitie a ei se transforma intr-un spectacol pentru paparazzi.

Desi este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, Michelle ii intimideaza adesea pe domnii cu care intra in contact. Posesoarea unui trup super tonifiat, cu forme generoase, vedeta este constienta de atuurile sale fizice, iar atunci cand apare in tinute sumare si in costume de baie impresioneaza cu un fizic perfect tonifiat. 

Michelle Lewin a recunoscut ca in trecut a a suferit de grave tulburari alimentare. Aceasta a povestit ca au fost necesari 13 ani de exercitii fizice intense pentru a obtine o forma fizia satisfacatoare. "Eram prea slaba, aveam 40 de kilograme. Nu puteam purta niciodata fusta si tocuri inalte. Eram foarte complexata de felul in care aratam", a spus aceasta.

Home sweet home -Hogar dulce hogar

A photo posted by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on Jan 22, 2017 at 9:43am PST

All the way up

A photo posted by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on Jan 14, 2017 at 9:57am PST

Sursa: protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5