Si-a fotografiat abdomenul si toti au crezut ca e insarcinata in 6 luni. 12 ore mai tarziu, adevarul a iesit la iveala

Tiffany Brien are 25 de ani si este pasionata de blogging. Tanara locuieste in Belfast, Irlanda, si este cunoscuta pe retelele de socializare pentru postarile sale.

Si-a fotografiat abdomenul si toti au crezut ca e insarcinata in 6 luni. 12 ore mai tarziu, adevarul a iesit la iveala

Tiffany, care este detinatoarea unui titlu de Miss, este apreciata in mediul online pentru sfaturile pe care le ofera in ceea ce priveste o viata activa, dar si pentru modul in care arata.

In ciuda faptului ca este posesoarea unui trup de zeita, Tiffany nu se sfieste sa recunoasca public faptul ca uneori face excese alimentare si se comporta ca orice om normal. Pentru a demonstra ca pe retelele de socializare internautii se prezinta int-o lumina ideala, excluzand anumite aspecte ale vietii cotidiene, Tiffany a publicat un colaj foto.

 "Nu, nu sunt insarcinata in 6 luni. Am mancat foarte mult... aceste doua fotografii au fost facute la 12 ore distanta, in stanga apar inainte sa merg la culcare si in dreapta, imediat dupa ce m-am trezit", a scris bloggerita in dreptul imaginilor in care isi pozeaza abdomenul.

 

 

 

In acelasi mesaj, Tiffany recunoaste ca si-a dorit sa publice aceasta fotografie pentru a le arata tuturor ca nimeni nu este perfect. Fiecare dintre noi are zile proaste si zile bune. Tanara le-a transmis prietenilor virtuali ca oricine poate trece printr-o situatie similara. Stresul, lipsa somnului, dereglarile hormonale sau anumite probleme de santate le pot afecta pe femei, iar trupul lor reactioneaza in consecinta. 

 

Baby got back 🍑💁🏽

A photo posted by Tiffany Brien (@tiffanybrien) on Jan 6, 2017 at 1:11pm PST

 

Postarea realizata de Tiffany a fost distribuita de peste 4 900 de ori si o multime de femei i-au apreciat curajul si i-au multumit pentru sfaturile oferite.  

Sursa: protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5