Trucul care te scapa rapid de durerea de masea! Afla si uita de durere!

Numai cine nu a avut parte vreodata de o durere de masea nu stie ce inseamna cu adevarat. Sunt uneori atat de greu de indurat incat ai face orice sa scapi de ele. Analgezicele clasice, din farmacie, nu isi fac intotdeauna efectul, astfel ca poti apela la leacuri mai putin conventionale.

Trucul care te scapa rapid de durerea de masea! Afla si uita de durere!

Cel mai bun remediu natural pentru durere este uleiul de cuisoare. E antiseptic, antimicrobian, antiviral si antifungic, o adevarata minune pentru sanatate, nu doar pentru abcesul dentar. Numai ca nu avem intotdeauna la indemana in casa un astfel de produs.

Vestea buna este ca poti cumpara praf de cuisoare. E suficient sa amesteci un varf din acest praf cu cateva picaturi de ulei de nuca de cocos si vei obtine leacul minune pentru durerea de masea. Se aplica pe gingia inflamata si in cateva minute durerea va disparea ca prin minune.

Daca vrei, mai poti adauga si o jumatate de lingurita de amestec de sare si piper. Pentru o aplicare usoara poti dizolva cu putina apa.

Poti aplica si cu ajutorul periutei de dinti inmuiata in amestec. Daca durerea persista, repeta tratamentul de pana la trei ori pe zi.


Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5