“Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba”. Povestea incredibila a unei tinere

Telespectatorii sunt invitati sa paseasca “Dincolo de Povestiri” pentru noi experiente incredibile, pe 24 septembrie, de la 23:30, ACASA.

“Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba”. Povestea incredibila a unei tinere

In editia de marti a emisiunii, Elena Lasconi prezinta cazurile extraordinare ale unor persoane care sunt convinse ca in timpul cat au fost in moarte clinica, sufletul li s-a desprins de corp si l-au intalnit pe Dumnezeu.

“Am simtit ca ies din trup, de parca as fi fost o bomba”, povesteste o femeie de 34 de ani, care a trecut printr-o experienta cutremuratoare, moartea clinica.

Sustine ca in timpul operatiei de cezariana, sufletul ei s-a desprins de corp si isi aminteste fiecare secunda din extraordinara calatorie. La multi ani dupa aceasta intamplare, fiica ei i-a facut o marturisire tulburatoare. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla in editia de marti, 24 septembrie, a emisiunii “Dincolo de Povestiri”, ACASA.

Profesorul Universitar Doctor Dumitru Constantin Dulcan, Specialist in Neurologie si Psihiatrie dezvaluie, la randul sau, in cadrul emisiunii “Dincolo de Povestiri”, cazuri tulburatoare: "O fetita de 12 ani a ajuns in moarte clinica. Ea spune ca i-a vazut pe Iisus si pe Dumnezeu si El a intrebat-o: "Ramai aici?" si fata i-a raspuns: Da, e bine dar... ma intorc la mama! si Dumnezeu i-a zis:  Bine, du-te!”.

Toate acestea vor fi prezentate in editia de marti, 24 septembrie, a emisiunii “Dincolo de Povestiri”, cu Elena Lasconi, difuzata de la 23:30, ACASA!

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5