Actrita Natasha Raab, povesteste despre experiente paranormale si lupta cu o boala nemiloasa. Vezi despre ce este vorba!

Frumoasa actrita Natasha Raab a vorbit in exclusivitate la “Doamne de poveste” despre experientele pe care le-a trait in tinerete, experiente ce ar putea fi considerate drept fenomene paranormale, dar si despre lupta cu o boala crunta, cancerul.

Telespectatorii au aflat de la Natasha Raab detalii despre frumoasa poveste de dragoste pe care o traieste cu sotul ei, medic de profesie, despre cum a ajuns sa cocheteze cu modelling-ul atunci cand visa sa devina studenta la Teatru si Film, cat si despre oamenii care i-au influentat cariera si i-au indrumat pasii in viata.

Si copiii fac cancer. Ce sanse de vindecare au in Romania?

In lupta cu cancerul, artista a iesit invingatoare intrucat boala a fost depistata in stadiu incipient : “Am avut noroc ca acel cancer s-a descoperit la timp.

Dumnezeu a fost mare si de-asta stam azi de vorba despre una, despre alta”, insa urmarile au fost imposibilitatea acesteia de a avea copii: “E o vorba: "Cine are sa-i traiasca, cine nu, sa nu-si doreasca" si de aceea eu sunt atat de mamoasa”, povesteste Natasha Raab.

Pasionata de teatru si film, in tinerete, pe vremea cand era manechin, Natasha Raab a regizat o prezentare de moda impreuna cu celebra  creatore de moda Zina Dumitrescu: “Am devenit manechin al centrului de creatie.

Am fost o generatie foarte interesanta, imi aduc aminte de Catalin Botezatu, era un pusti. Eu vroiam sa dau la teatru.. la un moment dat am regizat impreuna cu Zina Dumitrescu, o prezentare de moda cand pentru prima data un manechin a vorbit pe scena. Noi am teatralizat prologurile”, spune Natasha Raab.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5