O vezi saptamanal la televizor, dar nu te-ai fi gandit ca arata asa in adolescenta! Iti poti da seama cine este in fotografie?

Este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din Romania, dar este de nerecunoscut in fotografiile din adolescenta.

O vezi saptamanal la televizor, dar nu te-ai fi gandit ca arata asa in adolescenta! Iti poti da seama cine este in fotografie?

Teo Trandafir, cunoscuta realizatoare de televiziune si actrita, poate fi vazuta saptamananl, in serialul de succes "Pariu cu viata", insa putini sunt cei care si-o pot imagina la varsta de 16 ani. Cu parul castaniu si mai lung decat acum, cu un zambet larg si aceiasi ochi vioi: asa arata in adolescenta.

Teo este invitata Oliviei Steer duminica, de la 16.30, la emisiunea "Doamne de poveste" si vine sa vorbeasca despre cum a reusit sa treaca peste toate incercarile la care viata a supus-o si cum si-a gasit fericirea cand pierduse orice speranta.

Cum a reusit sa depaseasca problemele de sanatate care i-au pus in pericol viata si ce era in sufletul ei de mama in toata aceasta perioada? Ce sentimente a trait atunci cand l-a intalnit pe viitorul ei sot? Ce inseamna, de fapt, sa adopti un copil? Telespectatorii vor afla despre toate aceste lucruri duminica, 25 noiembrie, de la 16.30, la “Doamne de poveste”, la AcasaTV.
 

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5