Dragostea dintre Constanta Buzea si Adrian Paunescu, cutremurata de infidelitati. Vezi cum s-a intimplat asta!

Constanta Buzea a fost prima sotie a lui Adrian Paunescu, au avut impreuna doi copii, pe Ioana si Andrei. A fost o dragoste nebuneasca, casatorindu-se in 1961. Cu toate acestea mariajul lor s-a destramat, din cauza infidelitatilor sotului: “A fost o dragoste mare, dar nu au stiut ca nu o sa se potriveasca niciodata. Au stat casatoriti pana in 1977, 4 martie, cand s-a dat sentinta definitiva pentru divort”, povesteste Andrei Paunescu, fiul celor doi poeti.

Pe Adrian Paunescu si Constanta Buzea, destinul i-a adus impreuna in mediul care i-a si consacrat. Constanta Buzea a scris peste 20 de volume de poezie si a fost considerata de critici drept unul dintre cei mai importanti poeti romani contemporani.

“Parintii mei s-au cunoscut, si ma bucur ca am aflat asta si de la tata in ultima perioada a vietii lui si de la mama in ultimele ei luni, in mediul literar. Mama deja publicase cateva poezii, tata era de abia venit in Bucuresti”, spune la “Doamne de poveste”, Andrei Paunescu.

Problemele si certurile dintre parinti, si in cele din urma, divortul cutremurator, i-au marcat pentru totdeauna pe cei doi copii ai cuplului : “Procesul acesta de 3 ani s-a incheiat cu drumul meu si cu viata alaturi de tatal meu si cu o relatie buna cu mama mea. Ioana, cand a dorit, a mers la tata, cand a dorit, a mers la mama. Deci, eu am fost miza divortului lor”, adauga Andrei Paunescu.

“La cateva luni dupa nasterea Ioanei, stand noi de vorba, incercam sa-l conving ca urmatorul nostru prunc o sa fie baiatul pe care si-l doreste. Dar ii scapa o remarca aiuritoare, ca lui i se vor naste numai fete. Cum asa? Si fara sa-i pese de efect, mi se spovedeste cu orgoliu ca este tata si la alta casa. Ca o nebuna indragostita de el, femeie maritata, i-ar fi nascut gemene...”, scria in jurnalul personal Constanta Buzea.

Despre copiii nelegitimi ai lui Adrian Paunescu, a caror identitate nu a fost niciodata facuta publica, despre procesul crancen de divort care a durat 3 ani, despre anii de suferinta si boala care au rapus-o pe Constanta Buzea, telespectatorii vor afla din confesiunile facute in exclusivitate la  “Doamne de poveste”, acasa, de fiul lor, Andrei Paunescu.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5