Retrospectiva muzicala a anului 2016! Vlada iti prezinta topul celor mai impresionante videoclipuri are artistilor autohtoni! - VIDEO

Inca putin si intram in noul an. Din punct de vedere muzical anul 2016 a fost unul fructuos pentru artistii de la noi. Muzica de acasa ti le prezinta pe cele zece cele mai bune.

 Retrospectiva muzicala a anului 2016! Vlada iti prezinta topul celor mai impresionante videoclipuri are artistilor autohtoni! - VIDEO

10 - Nicoleta Nuca - Amintiri

Pe locul 10 se plaseaza Nicoleta Nuca, cu piesa si videoclipul "Amintiri". Melodia a fost compusa de Carla’s Dreams si are un mesaj puternic, despre incercarea de a evada de trecut si suferinta unei relatii esuate. Videoclipul piesei a fost filmat langa un lac, unde Nicoleta Nuca a trebuit sa se tavaleasca prin praf, namol, apa murdara, dar sacrificiile au meritat, iar rezultatul este unul pe masura.

9 - Olia Tira - Ya znaiu tochno

Olia Tira si piesa "Ya znaiu tochno" sunt pe locul 9 in clasamentul de astazi. Videoclipul este unul dinamic, cu schimbari de tinute, dintre cele mai sexy, dansatori, coregrafii si efecte speciale. Sa-l vedem.

8 - Natalia Gordienko - Habibi

O alta blonda sexy de la noi, Natalia Gordienko, a dat lovitura in aceasta vara, cu piesa "Habibi". Melodia a fost inregistrata impreuna cu Mohombi, un star de calibru international. Un videoclip vesel, de vara, despre dragoste, calatorii si distractie. Astazi se plaseaza pe locul 8 in top.

7 - Pasha Parfeny - Haina Evei

Pasha Parfeny si piesa "Haina Evei" sunt pe locul 7. Cantaretul canta despre femeia iubita, pe care este dispus sa o admire fara incetare, mai ales cand aceasta apare in haina Evei, adica... complet goala, dupa cum ti-ai dat seama. Protagonista videoclipului este chiar Olia Tira, care de data asta nu canta, ci doar se misca senzual in fata camerei de filmat.

6- Zdob si Zdub – Sunt hoinar, sunt lautar

Cei de la Zdob si Zdub au lansat un  videoclip original chiar la inceputul lui 2016, motiv pentru care astazi sunt pe locul 6. Cantecul "Sunt hoinar, sunt lautar" este inspirat de filmul  “Lautarii”, de regizorul Emil Loteanu, iar videoclipul acestei piese este regizat de Igor Cobileanski. In clip zdubii cutreiera tara in lung si in lat, intr-un microbus vintage pe care este imprimat motivul traditional moldovenesc. Totodata, apar mai multi oameni interesanti, de la balerine, pictori si sportivi pana la artisti de circ si dresori de animale.

5  - Alex Calancea Band ft Guz si Fratii Advahov - Hangul

Pe locul 5 ii avem pe Guz, Alex Calancea si fratii Advahov, care si-au unit fortele si au lansat o piesa emotionanta si profunda. Piesa ”Hangul” este cantata de mai multi ani de orchestra celor doi frati, insa iata ca in aceasta varianta s-a transformat intr-o piesa pop cu influente traditionale. Videoclipul a fost filmat chiar in Codrii Moldovei. Cei patru artisti au combinat stilul traditional cu motive noi, dorindu-si sa stimuleze interesul tinerilor pentru traditional, adaptand muzica populara la tendintele actuale.

4 - ALEX MAN - Ele

In acest an Alexandru Manciu s-a relansat pe piata muzicala cu un numele Alex Man, alaturi de echipa Youbesc. Interpretul s-a reinventat intr-o noua imagine si odata cu aceasta a realizat si o noua productie muzicala. Astfel, Alex Man se pozitioneaza  pe locul 4 cu piesa si videoclipul "Ele", un material vizual foarte frumos, care ne spune o poveste.

3 - Irina Rimes - Trilogia (Iubirea noastra muta/Da ce tu/Haina mea)

Irina Rimes a facut furori anul asta, asa ca isi merita locul de cinste in calsament plasandu-se pe locul 3. Moldoveanca a dat lovitura la sfarsitul primaverii cu piesa "Visele", care a ajuns la toate posturile de radio dar si pe buzele tuturor. In toamna insa a lansat o trilogie formata din 3 piese de suflet.

2- The Motans - Versus

Pe locul doi sunt cei de la The motans, care a debutat in forta in acest an, facand si ei parte din familia Global Records. The Motans este, de fapt, Denis, un tanar de 27 de ani, care, in urma cu doar un an, a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim. Primul videoclip lansat este la piesa "Versus", si a fost filmat in Romania. Clipul este de fapt o “metafora vizuala”, dar care contine si o poveste. 

1- Carla's Dreams - Acele

Carla's Dreams au scos hit dupa hit anul asta, cucerind atat Romania, cat si Rusia, insa si aici la noi sunt extrem de apreciati, asa ca merita sa fie astazi pe locul 1. A fost greu sa alegem o singura productie din lista lunga a baietilor, insa pana la urma am selectat piesa "Acele", care are peste 46 de milioane de vizualizari pe youtube, fiind al doilea cel mai vizualizat videoclip Carla's, dupa "sub pielea mea". 

Sursa: acasatv.md
Cele mai noi articole

TOP 5