2 zodii care merita cele mai FRUMOASE cadouri! Ce ar trebuie sa le iei

Uneori, cumparaturile de sarbatori sunt un chin.

2 zodii care merita cele mai FRUMOASE cadouri! Ce ar trebuie sa le iei

 

Nu intotdeauna stii ce cadouri sa cumperi celor dragi, dar trebuie sa stii ca exista 2 zodii care merita cele mai frumoase cadouri, pentru care chiar trebuie sa iti dai silinta. Vezi care sunt!

Sarbatorile sunt chiar dupa colt, iar tu inca esti pe ultima suta de metri cu darurile de Craciun? Ei bine, trebuie sa depui mai mult efort daca esti nevoie sa le cumperi cadouri acestor 2 zodii!

1. BALANTA
Balantele au avut un an dificil – acesta este primul motiv pentru care merita mai multa atentie decat de obicei. In plus, de fiecare data cand cineva a avut nevoie de ajutor, Balanta nu a ezitat sa il ofere si sa se implice trup si suflet ca cel de langa ea sa nu mai sufere. Pe tot parcursul anului a dat tot ce a avut mai bun din ea la locul de munca, iar spre finele lui 2017 se simte oboseala acumulata in timp. Merita un cadou special!

CE AR TREBUI SA II IEI: Femeia Balanta este nonconformista de fel, asa ca orice cadou atipic ii este pe plac: bijuterii ciudate, carti despre astrologie si Univers, accesorii bizare si colorate sau chiar un bilet de avion catre o destinatie necunoscuta. Toate acestea o vor impresiona pe Balanta.

2. VARSATOR
Nativul acestui semn zodiacal a fost painea lui Dumnezeu tot anul, iar daca exista o persoana care merita un cadou superb de Craciun, el este alesul! Aceasta zodie este constienta ca a fost cuminte si sa stii ca se asteapta la ceva special, asa ca mai bine ai incerca sa o surprinzi!

CE AR TREBUI SA II IEI: Bilete la un concert, o vacanta in doi, intr-un loc romantic sau o vacanta in oricare alta destinatie unde sa petreaca timpul cu gasca de prieteni, lectii la un curs de gatit, pictat sau orice alta activitate care i se potriveste acestui semn zodiacal. Oricare dintre aceste cadouri va merge direct la inima Varsatorului.

Ce parere ai despre cele 2 zodii care merita cele mai frumoase cadouri? Te afli printre ele? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: Google.com

Sursa: Teotrandafir.com
Cele mai noi articole

TOP 5