Fita maxima! De cand a devenit presedinte, Emmanuel Macron a cheltuit o suma colosala pe machiaj - FOTO

O statistica noua privind cheltuielile actualului presedinte al Frantei face inconjurul lumii.

Fita maxima! De cand a devenit presedinte, Emmanuel Macron a cheltuit o suma colosala pe machiaj - FOTO

Potrivit presei franceze, Emmanuel Macron a scos din ”buzunarul” statului o suma colosala pentru make-up.Au trecut doar trei luni de cand a fost ales ca presedinte al Frantei, dar Emmanuel Macron a facut deja o ”gaura” in bugetul statului. Glumim, desigur, insa e clar ca factura pentru make-up-ul presedintelui francez e mai mult decat exagerata.

Potrivit presei internationale, machieuza lui Emmanuel Macron (39), adica Natacha M.,  a emis deja doua facturi, una fiind in valoare de 10.000 de euro, in timp ce cealalta e de 16.000 de euro. O suma, asadar, de 26.000 de euro, cheltuita in doar trei luni de cand e la carma tarii. E de inteles, poate, de ce electoratul este atat de ingrozit si de ce, un reprezentant de-al presedintelui francez, s-a vazut nevoit sa justifice aceasta cheltuiala si sa anunte ca Emmanuel are in vedere reducerea acestor costuri.Ar face bine, spunem noi, caci nici macar excentricul Nicolas Sarkozy nu cheltuia atat pe make-up.

Fostul presedinte al Frantei cheltuia 8000 de euro lunar pe make-up-ul realizat de Marina Michenet, in timp ce Francois Hollande scotea din „buzunar„ doar 6000 pe aceleasi servicii.

 

Poate e important de mentionat, totusi, ca Hollande platea 99.000 de euro pentru frizerul personal, starnind, evident, numeroase zvonuri cum ca ar incerca sa spele bani. Olivier Benhamou, frizerul personal, fusese angajat in 2012 si a ramas in serviciul presedintelui francez pe tot parcursul mandatului lui.

Sursa: okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5