Gianluca Vacchi, innebunit dupa noua sa iubita. Cei doi s-au fotografiat in ipostaze hot - FOTO

Ginaluca Vacchi (50) iubeste din nou si de aceasta data pare ca este absolut innebunit dupa noua sa partenera de viata.

Gianluca Vacchi, innebunit dupa noua sa iubita. Cei doi s-au fotografiat in ipostaze hot - FOTO

 

Frumoasa columbianca ariadna Gutierrez (23) l-a cucerit iremediabil pe milionarul italian, cu care are o relatia de doar cateva luni.

 

Dupa ce s-a despartit de Georgia, alaturi de care a cunoscut faima in mediul online, Gianluca s-a reorientat catre o fosta miss si a uitat-o definitiv pe cea care i-a fost iubita timp de 3 ani. ariadna, aproape Miss Univers in anul 2015, i-a furat inima definitiv lui Gianluca si pare ca este si ea foarte indragostita de celebrul dansator de pe Instagram.

 

 

 

Fotografii peste fotografii insotite de mesaje siropoase si declaratii de dragoste, plimbari si aparitii publice dovedesc ca relatia dintre Gianluca si Bambi, asa cum o alinta italianul pe noua iubita, este cat se poate de serioasa.Nu atat de fascinati sunt fanii, care o regreta foarte mult pe indragita Georgia si il condamna pe Gianluca ca i-a dat papucii dupa ce a devenit celebru impreuna cu ea. insa italianului nu ii pasa de gura lumii, mai ales ca ariadna este o tanara de 23 de ani extrem de sexy, extrordinar de frumoasa si fascinata de faima si de fizicul celebrului „bunic cu muschi”.

 

 

 

Si daca impreuna cu Georgia incanta pe toata lumea cu clipurile in care dansa pe instagram, se pare ca Gianluca a renuntat sa isi mai onduiasca corpul pe internet si prefera imaginile si plimbarile romantice cu ariadna.

Vezi in galeria foto de mai sus imagini hot cu cei doi si declaratiile de dragoste ale lui Gianluca!

 

  

Sursa foto: Instagram.com

Sursa: Viva.ro
Cele mai noi articole

TOP 5