I-a injectat botox la numai 8 ani pentru un concurs de frumusete. Cum arata micuta - FOTO

Scandalurile din Statele Unite in care sunt implicate mame si fetitele lor chinuite pe altarul frumusetii sunt tot mai dese. Acesti copii sufera pentru ambitiile absurde ale parintilor, de a castiga concursuri de frumusete si trec prin machiaj puternic, bronz artificial si chiar injectii cu botox sau implanturi.

I-a injectat botox la numai 8 ani pentru un concurs de frumusete. Cum arata micuta - FOTO

 

Unul dintre cele mai controversate subiecte din ultima vreme este inscrierea copiiilor foarte mici la concursuri de frumusete.

 

 

Daca participarea s-ar rezuma la hainute frumos colorate si recitat de poezii, nu ar fi nicio problema, dar ambitia unor parinti a dus aceasta activitate la un nivel nociv. Astfel, copii de 2-5 ani sunt supusi la numeroase tratamente de infrumusetare, trec prin ore de make up, coafura, bronzare artificiala si chiar mai mult.

 

 

O femeie din Marea Britanie isi ducea cu regularitate fetita de opt ani, Britney Campbell, la chirurgul estetician, pentru injectii cu botox. Ea spune ca gestul nu este neaparat extrem, avand in vedere mediul foarte competitiv din lumea concursurilor pentru frumusete la categoria piticot. Acesta a sfarsit prin a pierde custodia asupra fetitei, tratamentul sau asupra copilei fiind declarant inuman.

 

 

Daca punem la socoteala numai efectele nocive ale chimicalelor din cosmetice pe pielea unui copil atat de mic, nu putem sa nu consideram astfel de exagerari de-a dreptul scandaloase.

 

 

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5