Nu vi se pare! E J.Lo in doua exemplare! Vedeta si dublurile de pe platourile de filmare - FOTO

Nu risca nimic! Cantareata si actrita Jennifer Lopez accepta sa joace in filme numai cu conditia sa fie dublata de cascadoare la scenele periculoase. in ultimul ei serial, diva sexy are chiar doua dubluri.

Nu vi se pare! E J.Lo in doua exemplare! Vedeta si dublurile de pe platourile de filmare - FOTO

La 47 de ani, Jennifer Lopez se lupta cu disperare sa ramana in topul celor mai sexy femei de pe planeta. Nu are chef sa-si strice nimic din trupul sau atat de invidiat. De aceea si-a asigurat faimosul fund cu 4,5 milioane de dolari. Asa ca nu ar accepta in ruptul capului sa joace scene periculoase in filme, care sa-i strice corpul perfect.

Este convinsa ca succesul sau se datoreaza mai mult aspectului fizic decat talentului. Diva e constienta ca, daca nu isi va pastra trupul sexy, nu va reusi sa se mentina in topurile muzicale.Nici in unul dintre cele mai discutate seriale, care ruleaza in prezent in SUA, al carui prim episod a fost vizionat de 8,6 milioane de telespectatori, “Shades of Blue”, nu concepe sa-si puna viata in pericol.

 Ea interpreteaza in serial rolul principal, intruchipand-o pe politista Harlee Santos din New York, iar in scenele dificile este inlocuita de doua dubluri. Principala sa dublura este Vanessa Vander Pluym, o fosta gimnasta, maestra in arte martiale. Lopez ii cere s-o inlocuiasca la tot ce e mai greu, fiindca are doi copii acasa, pe gemenii Max si Emme, de 9 ani, si are deosebita grija ca acestia sa nu-si piarda mama.

 

In filmul “Conexiune inversa”, din 2000, J.Lo a fost dublata de Jill Brown. De altfel, aceasta cascadoare a fost o dublura obisnuita a ei si in alte pelicule.

 Nici la filmarile pentru videoclipuri, cantareata nu-si risca trupul adorat de fanii din intreaga lume. in 2012, cand a filmat pentru videoclipul piesei “Follow The Leader”, artista, care are o avere de  360 de milioane de dolari, a avut ca dublura un barbat.

Sursa: click.ro
Cele mai noi articole

TOP 5