A devenit celebra datorita ochilor si zambetului seducator, dar are si un corp superb! Cum s-a pozat Shanina Shaik - FOTO

Are niste ochi verzi superbi, buze buze volumnioase si un trup de zeita. Fost model Victoria'S secret, Shanina Shaik este una dintre cele mai sexy femei din industria modellingului.

A devenit celebra datorita ochilor si zambetului seducator, dar are si un corp superb! Cum s-a pozat Shanina Shaik - FOTO

Invitata la o petrecere de burlacite care a avut loc in Hawaii, Shanina si-a etalat trupul superb intr-un costum de baie nude. Modelul si-a incantat cei peste 800.000 de mii de followeri de pe Instagram cu cateva imagini sexy din mini-vacanta.

Pentru un trup de invidiat Shanina lucreaza intens la sala de fitness, mai ales inainte de prezentarile importante de moda. "Sunt o persoana normala, cu temerile mele. Ma antrenez special inainte de show-urile importante, imi intensific activitatea fizica", a declarat tanara de 26 de ani.

Shanina Shaik s-a nascut in Australia, avand insa origini arabe si pakistaneze si si-a dorit intotdeauna sa devina model. "Am debutat in modelling la numai 8 ani, insa am renuntat cand am intrat la liceu, ca sa ma concentrez pe studii. Eram intr-un program intensiv de studiu, asa ca nu aveam timp decat pentru invatat. Am revenit in modelling la 16 ai. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu model. Marea lovitura am dat-o la 20 de ani, cand am fost selectata sa particip in Victoria's Secret Fashion Show", a povestit bruneta intr-un interviu.

 

Swim by @forever21 🌺🌺🌴🌴💋💋

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on Mar 29, 2017 at 7:56pm PDT

 

Pineappllleeeee 🍍🍍🤤

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on Mar 24, 2017 at 7:52pm PDT

 

 

We can go to the island 🌴🌺 & get you gold, no spray tan 🌞🙅🏽 #nicsflingb4thering @modernhonolulu #hawaii

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on Mar 29, 2017 at 7:48pm PDT

 


Sursa: perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5