Adauga o lingurita de zahar in sampon. Rezultatul te va uimi!

Vrei un par curat si ingrijit? Nu trebuie sa te speli pe cap in fiecare zi, ci sa folosesti un mic truc care ii confera podoabei capilare rezistenta, dar in acelasi timp si suplete si stralucire. Adauga o lingura de zahar in sampon si apoi maseaza scalpul. Vei fi uimita de rezultate.

Adauga o lingurita de zahar in sampon. Rezultatul te va uimi!

Zaharul este inamicul numarul unu pentru dieta si are foarte putine efecte pozitive asupra organismului, dar atunci cand este vorba de par, lucrurile se schimba. Potrivit Dr. Francesca Fusco, specialist in dermatologie la Wexler Dermatology, daca adaugi acest ingredient in samponul pe care il folosesti regulat, parul tau va fi mult mai sanatos. E de ajuns o singura lingura de zahar tos pentru a obtine rezultate incredibile. Practic, zaharul exfoliaza pielea capului si face parul mult mai curat, inlocuind substantele chimice utilizate in mod obisnuit pentru a obtine aceleasi rezultate.

 „Nu numai ca indeparteaza celulele moarte ale pielii, dar sporeste si rolul pe care atat samponul, cat si balsamul il au, facand astfel mai curat“, a spus dermatologul. Secretul este sa nu exagerezi si se adauga granule de zahar la fiecare patru spalari, astfel incat sa nu ii creezi pielii prea mult stres prin abraziune.

Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5