Alex Velea se judeca cu fostul nas de cununie! Afla ce nu pot imparti interpretul si sotul Andreei Balan - FOTO

Ruda, ruda, dar branza-i pe bani!

Alex Velea se judeca cu fostul nas de cununie! Afla ce nu pot imparti interpretul si sotul Andreei Balan - FOTO

 De cele mai multe ori, colaborarile muzicale dintre artisti si impresari se termina la tribunal din cauza neintelegerilor financiare. Este si cazul lui Alex Velea, care are de luat de la firma lui Lucian Mitrea, sotul Andreei Banica, aproape 4.700 de euro. Se pare ca nu s-au inteles de vorba buna, asa ca au ajuns in instanta.

 

 

S-au dus timpurile cand erau prieteni la catarma si se ajutau reciproc sa razbata in showbiz. Acum, Alex Velea (33 de ani) si impresarul Lucian Mitrea (38 de ani), sotul Andreei Banica, se razboiesc prin tribunale pentru o suma deloc de neglijat, care reprezinta onorariul unui concert prestat de iubitul Antoniei. Vestea ca cei doi prieteni au ajuns in aceasta situatie este cu atat mai socanta, cu cat Lucian Mitrea i-a fost lui Velea nas de cununie in 2010, cand artistul s-a insurat cu mulatra Ana. Insa vremea a trecut, iar prietenia dintre nas si fin s-a destramat, asa cum s-a intamplat si cu casnicia lui Velea.

 

 

Anul trecut, firma acestuia, „SC Fratziwear SRL”, a dat in judecata “VIP Booking SRL”, firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care ar avea sa-i restituie lui Velea suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. S-ar parea ca aceasta suma este onorariul unui concert mai vechi, sustinut de Alex Velea la un Revelion.

 


Solistul si echipa sa de management au recunoscut pentru Click! ca procesul exista si continua, insa artistul nu a dorit sa comenteze mai mult pe seama acestui subiect. La randul sau, contactat telefonic, impresarul Lucian Mitrea a preferat sa nu intre in detalii.
Procesul a fost inregistrat pe 12.12 2016, la judecatoria Cornetu, iar instanta i-a dat dreptate lui Velea: “Admite cererea formulata de reclamanta SC Fratziwear SRL, in contradictoriu cu parata SC Vip Booking SRL. Obliga parata sa plateasca reclamantei suma de 21.504 lei, reprezentand contravaloarea serviciului prestat si penalitati de intarziere, calculate de la data scadentei pana la data achitarii debitului”. 

Sursa: click.ro
Cele mai noi articole

TOP 5