Angelina Jolie s-a mutat cu copiii intr-o vila de 25 de milioane $! Cum arata luxoasa casa - FOTO

Angelina Jolie (43 de ani) si cei sase copii ai sai s-au mutat intr-o superba vila din Hollywood.

Angelina Jolie s-a mutat cu copiii intr-o vila de 25 de milioane $! Cum arata luxoasa casa - FOTO

 Actrita a achizitionat proprietatea in valoare de 25 de milioane de dolari in urma cu o luna. Dupa divortul de Brad Pitt (53 de ani), bruneta si-a ocupat timpul facand naveta intre SUA si Marea Britanie, unde mai are o casa si unde, de curand, a devenit profesoara la London School of Economics.

 In septembrie anul trecut, Angelina Jolie a pus punct mariajului cu Brad Pitt. Copiii au ramas in custodia ei, iar ea si-a vazut de drum. intre timp, a regizat un film despre razboiul civil din Cambodgia, „intai mi-au ucis tatal”,  a inceput sa predea  la London School of Economics  in calitate de lector la Centrul pentru femei, pace si securitate din candrul universitatii si a devenit imaginea unui parfum, „Guerlain”, salariul obtinut in urma acestei campanii a fost donat in scopuri caritabile.

Acum, Angelina Jolie si-a gasit o noua casa - o vila de lux din Hollywood. Proprietatea are si o istorie. Ea a apartinut celebrului regizor american Cecil Blount Demille, potrivit Daily Mail.Vila a fost vanduta pentru prima oara, in 1916, cu 28.000 de dolari. Este localizata in apropierea parcului Laughilin si la cateva minute cu masina de casa din Los Feliz, pe care o avea cu Brad Pitt. Vila are 6 dormitoare, 10 bai. Proprietatea are piscina, terasa, o gradina imensa si se intinde pe 8.500 de metri patratii

Sursa: click.ro
Cele mai noi articole

TOP 5