Bianca Dragusanu si Victor Slav, momente unice in vacanta din Turcia! Micuta lor e in prim-plan - FOTO

Bianca Dragusanu si Victor Slav petrec de cateva zile prima lor vacanta in trei. Sunt in Turcia, acolo unde au imortalizat fotografii rare cu micuta lor fetita, Sofia Natalia.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, momente unice in vacanta din Turcia! Micuta lor e in prim-plan - FOTO

 Fericitul cuplu a plecat imediat dupa botezul fiicei in vacanta. Acolo, se plimba mai toata ziua si stau la soare. Fetele si-au expus zile in sir tinutele deosebite.Nici Victor Slav nu s-a lasat mai prejos.De curand, Bianca Dragusanu a postat pe una dintre retelele de socializare o imagine in care o tine pe Sofia in brate. Vedeta poarta o rochie cu nuante de turquoise si crem. Cea mica este asorata cu mama sa. Are o tinuta de fetite, de aceeasi culoare.Fanii imediat au observat ca cea mica e cu ochii numai dupa geanta mamei sale. 

"Vrea sa iti fure micuta din geanta" a scris un urmaritor de-al vedetei.

Nici Victor Slav nu s-a lasat mai prejos cu postarile. A incarcat si el o imagine cu urma sa si a micutei sale in nisip. Se vede cat de mare este piciorul taticului in comparatie cu al copilei.

 

โค๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป#presstige2017 #fiitare

A post shared by Victor Slav (@slavvictor) on May 16, 2017 at 11:11am PDT

 Bianca Dragusanu traieste o poveste de dragoste cu Victor Slav. Cei doi au devenit parinti anul trecut, vedeta aducand-o pe lume pe Sofia Natalia. 

Sursa: spynews.ro
Cele mai noi articole

TOP 5