Fostul sot al Elenei Basescu iubeste din nou? Iata cu cine a fost surprins - FOTO

La sase luni de la divort, Bogdan Ionescu si-a reluat viata de burlac si a inceput sa iasa mai des prin oras. Recent, el a fost surprisn in compania unei tinere, care isi sarbatorea ziua de nastere intr-un pub din Capitala.

Fostul sot al Elenei Basescu iubeste din nou? Iata cu cine a fost surprins - FOTO

Potrivit cancan.ro, pe tanara o cheama Diana Stanciu si este prietena buna cu Natalia Mateut.
Cei doi s-au cunoscut la celebrul Brasserie, acolo unde Diana si-a serbat ziua de nastere. Fostul sot al Elenei Basescu a facut cunostinta cu sarbatorita serii si a preferat sa isi petreaca seara in compania acesteia, dupa ce s-au imprietenit in toiul aniversarii ei. 

 Contactata sa discute pe aceasta tema, Diana a negat ca ar avea o relatie cu Bogdan Ionescu.

"Trebuie sa raspund acum... Nu este adevarat, suntem prieteni... avem prieteni comuni si suntem vecini. Nu, ne cunoastem prin niste prieteni comuni, oricum, toata lumea se cunoaste cu toata lumea. Da, eram la un restaurant din Capitala. Daca era ziua mea, nu aveam cum sa fiu doar eu cu el. Era si el acolo, langa noi, ne-am imprietenit. Ce sa-mi ofere, daca-n ziua aia ne-am intalnit. Fiecare a plecat acasa, el cu masina, eu cu taxi. Chiar nu avem nicio treaba. ", a declarat Diana Stancu in cadrul unei emisiuni TV.

 


Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5