Giorgia e istorie! Gianluca si noua iubita, ipostaze tandre la piscina. Cum s-au fotografiat - FOTO

Dupa o relatie de trei ani, Gianluca si Giorgia Gabriele s-au despartit, in ciuda popularitatii de care femeia se bucura in randul fanilor. Vestea le-a fost oferita prietenilor virtuali tot prin intermediul contului de Instagram, acolo unde italianul a publicat o fotografie cu noua "Giorgia".

 Giorgia e istorie! Gianluca si noua iubita, ipostaze tandre la piscina. Cum s-au fotografiat - FOTO

Actuala iubita a lui Gianluca este Ariadna Gutierrez, tanara care "aproape" a iesit Miss Univers, in 2015. Cei doi au fost pozati impreuna pe plaja, iar imaginile au facut inconjurul internetului. Italianul celebru s-a bucurat de prezenta frumoasei columbinene. Tanara arata acum chiar mai bine decat atunci cand a fost incoronata... din greseala.

Dupa ce a facut anuntul oficial, Gianluca a inceput sa publice constant fotografii cu noua iubita, semn ca este extrem de mandru de relatia cu frumoasa columbianca. 

50 .. without any shades! ❤ Thanks life🙏 @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 5, 2017 at 1:16pm PDT

Chiar si fanii se declara incantati de noua iubita a italianului. Desi Ariadna nu a aparut inca dansand alaturi de Gianluca, prietenii se multumesc sa o vada in fotografii si sa ii admire frumusetea.

Bambi❤️ @gutierrezary

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 3, 2017 at 3:36pm PDT

Asa cum era de asteptat, Miss Columbia nu a ezitat sa isi etaleze silueta in costume de baie sexy, iar la putin timp de la publicarea imaginilor, postarile au strans sute de mii de reactii din partea internautilor.

Now i have to start thinking what i'll do as an adult man..😂❤ #gvlifestyle @gutierrezary #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Aug 6, 2017 at 9:02am PDT

Miss Columbia a devenit, in 2015, Miss Universe, insa fericirea a tinut doar cateva minute. Cel care anunta castigatoarea celui mai celebru concurs de frumusete a citit gresit numele. Asa ca Ariadnei Gutierrez i-a fost luata coroana de cap si Miss Univers a devenit Pia Alonso Wurtzbach.

Sursa: protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5