Idila continua! Vezi cum s-au distrat Selena Gomez si The Weeknd in Toronto! - FOTO

Nimeni n-a crezut in relatia lor, zvonindu-se ca este vorba de o simpla aventura care se va sfarsi destul de rapid. Iata, insa, ca nu e deloc asa!

Idila continua! Vezi cum s-au distrat Selena Gomez si The Weeknd in Toronto! - FOTO

Relatia Selenei Gomez cu The Weeknd pare sa fie din ce in ce mai stabila, cei doi amorezi petrecand foarte mult timp impreuna.

 Dupa nenumarate escapade amoroase, The Weeknd si Selena Gomez au fost zariti vizitand acvariul din Toronto, orasul natal al artistului. De altfel, chiar si ei au postat imagini pe retelele de socializare de acolo, demonstrand ca se aflau in acelasi loc, in acelasi timp. Imagini cu ei in acel loc au postat si fanii lor internauti, care au fost surprinsi sa-i intalneasca pe cei doi artisti acolo.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/3rOvzhJ--ng" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

”Tocmai i-am vazut pe The Weeknd si pe Selena Gomez”, a scris un fan care a apucat sa si filmeze momentul in care amorezii, acompaniati de bodyguarzi, s-au urcat in masina si-au parasit acvariul din Toronto.Amintim ca aceasta nu este prima escapada a cuplului! Pana acum, Selena si Abel au calatorit in orase precum Florenta, Paris sau Amsterdam. Mereu cu zambetul pe buze si tinandu-se de mana, cei doi ne dau de inteles ca relatia lor ar putea avea chiar un viitor. Gelos, Bieber?

Sursa: okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5