Mama lui Justin Bieber are 42 de ani si este mai sexy ca oricand. E extrem de faimoasa in Canada - FOTO

Desi fiul sau e in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda, iar ea la randu-i e destul de cunoscuta in Canada, ca scriitoare, noi nu am facut, pana acum, cunostinta cu Pattie Mallette.

Mama lui Justin Bieber are 42 de ani si este mai sexy ca oricand. E extrem de faimoasa in Canada - FOTO
I-a insuflat si cultivat dragostea pentru muzica inca de la doi ani. Apoi, in 2007, l-a inscris intr-un show muzical, din care a iesit pe locul doi la sfarsitul competitiei. Iar eforturile ei de a-si vedea fiul pe cele mai mari scene din lume nu s-au oprit aici, ea continuand sa urce video-uri muzicale cu el pe Youtube, pana a fost remarcat de cine trebuie. Pattie Mattelle este cea care i-a stat alaturi lui Justin Bieber de-o viata, iar dragostea pentru el este nemarginita, dupa cum putem vedea in nenumaratele declaratii de dragoste facute pentru acesta pe contul ei de Instagram.

 

 

Dar cine este mai exact Pattie Mallette? O scriitoare canadiana, producatoare de film si mama a lui Justin Bieber. Autobiografia ei, ”Nowhere but up”, publicata in 2012, a inregistrat un real succes, fiind cotata drept cel mai bun best seller din New York Times in prima saptamana de la lansare. Pattie a aparut si-n documentare si seriale precum: ”Biebermania” (2011), ”Today Show” (2012), ”Huckabee” (2012), etc. De asemenea, Pattie a fost producatoarea scurtmetrajului „Crescendo”, aparut în 2013.
 
Cat despre aspectul ei fizic, Patricia ”Pattie” Elizabeth Mallette reuseste la cei 42 de ani ai sai sa arate precum o pustoaica. Nici nu-i de mirare ca paparazzi sunt tentati sa creada ca Justin Bieber e insotit de vreo partenera amoroasa de fiecare data cand apare in public cu mama sa. Pattie se bucura de o silueta ca trasa prin inel, iar tenul ei este impecabil. Este in pas cu moda, iar aparitiile ei sunt intotdeauna fara cusur. Nu credeti? Iata cateva cadre de pe contul ei de Instagram, in care Pattie arata ca orice alta celebritate de la Hollywood!

 

 

Sursa foto: instagram.com/pattiemallette
Sursa: okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5