Mihai Traistariu, adevarul despre viata lui amoroasa. S-a decis sa nu mai taca: "Desi in showbiz e plin de tentatii si propuneri, eu..."

Mihai Traistariu este foarte discret atunci cand vine vorba de viata personala. Prefera sa nu vorbeasca despre persoana iubita si sustine ca este un barbat cuminte si fidel.

Mihai Traistariu, adevarul despre viata lui amoroasa. S-a decis sa nu mai taca:

 "Nu sunt un gagicar! Sunt chiar un tip cuminte! Desi showbiz-ul e plin de tentatii si de propuneri... M-am si logodit in 2009. Fara folos ! Nu prea dureaza relatiile mele. Sper sa fie ceva temporar pentru ca sunt un tip ok, chiar cuminte... Nu mai caut pe nimeni de-o vreme ! Primesc destule " oferte " pe Facebook ... Nu prea am timp in perioada asta sa-mi fac o relatie stabila ... asa ca, momentan, dau curs " ofertelor " mai atragatoare... Pana o sa-ntalnesc ... MAREA IUBIRE ...", a declarat Mihai Traistariu pentru cancan. 

Desi este un tip linistit si fidel, a avut parte de multe femeie care au calcat stramb. "Nu stiu cum reusesc! Ma ajuta zodia : sagetator. Sunt optimist si vesel. si a doua zi imi revin subit! De cele mai multe ori imi revin in clipa cand cad in bratele altei femei. Aproape niciodata nu mai tin legatura cu fostele. Daca ma gandesc bine ... chiar niciodata.  Pentru ca fiecare are drumul sau ... si nu are sens sa mai incurcam lucrurile", a mai declarat Traistariu.

Sursa: wowbiz.ro
Cele mai noi articole

TOP 5