Pentru a cincea oara cea mai frumoasa femei din lume! Vezi cat este de superba actrita cu acest trofeu - FOTO

In anii '90 i se spunea "Pretty woman" ("Frumusica"), iar acum revista People a desemnat-o, pentru a cincea oara, "cea mai frumoasa femeie din lume". Desi sunt multi cei care ii contesta frumusetea, de-a lungul carierei sale Julia a fascinat deopotriva femeile si barbatii cu trasaturile sale fizice.

Pentru a cincea oara cea mai frumoasa femei din lume! Vezi cat este de superba  actrita cu acest trofeu - FOTO

”Sunt extrem de flatata”, a declarat vedeta americana, intr-un interviu acordat lui Jess Cagle, editorul-sef al publicatiei.

Celebra actrita a facut si o gluma pe seama bunului ei prieten, George Clooney, care a obtinut titlul de ”cel mai frumos barbat in viata” de doua ori. ”Voi mentiona noua mea reusita in felicitarea de Craciun pe care o voi trimite familiei Clooney in acest an”, a declarat, in gluma, Julia Roberts.

 In interviul care apare in noul numar al revistei People, Julia Roberts, in varsta de 49 de ani, vorbeste si despre casnicia ei fericita cu directorul de imagine Danny Moder, cu care este casatorita de 14 ani, si despre cei trei copii ai cuplului - gemenii Hazel si Phinnaeus, in varsta de 12 ani, si Henry, in varsta de noua ani.

 Julia Roberts avea doar 23 de ani atunci cand a aparut pe coperta numarului special din 1991 publicat de revista People ce era dedicat celor mai frumoase femei din lume. Cu un an inainte, actrita americana devenise aproape instantaneu o celebritate de talie mondiala gratie rolului din comedia romantica ”Pretty Woman”.

 

 


Sursa: perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5