Povestea emotionanta a castigatorului de la Eurovision! Salvador Sobral are probleme de sanatate grave!

Povestea emotionanta a castigatorului de la Eurovision! Salvador Sobral are probleme de sanatate grave

Povestea emotionanta a castigatorului de la Eurovision! Salvador Sobral are probleme de sanatate grave!

Portughezul Salvador Sobral a castigat aseara, la Kiev, marele premiu al Eurovision 2017 cu melodia "Amar Pelos Dois". Tanarul de 27 de ani a cucerit publicul cu vocea lui calda si cu melodia care, oarecum, spune povestea vietii sale, potrivit stiripesurse.ro.Grav bolnav de inima, Salvador are nevoie de un transplant de cord, in caz contrar medicii dandu-i doar cateva luni de trait.

Piesa "Amar Pelos Dois" este scrisa chiar de sora lui, Luisa, despre care Salvador a spus ca este "cel mai bun compozitor din lume" si spune povestea unei singure inimi care trebuie sa bata si sa iubeasca cat pentru doua persoane. Povestea lui trista si faptul ca trebuie sa poarte mereu un stimulator cardiac a impresionat in egala masura cu interpretarea sa de o sensibilitate iesita din comun.

Presa a scris inainte de finala Eurovision 2017 ca medicii i-ar fi spus lui Salvador ca, daca pana la finalul anului nu face un transplant de cord nu are prea mari sanse sa supravietuiasca. Portughezul a ascuns problemele de sanatate, convins fiind ca va putea impresiona oamenii doar prin cantecul lui. si a reusit! A facut-o in semifinala, dar si in finala de sambata seara. 

<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:56.25%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/0td62XxnjBk?ecver=2" width="640" height="360" frameborder="0" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" allowfullscreen></iframe></div>

Cand a fost desemnat invingator al selectiei nationale si a trebuit sa urce din nou pe scena, a avut nevoie de ajutorul surorii pentru a canta. La fel s-a intamplat si dupa castigarea finalei Eurovision 2017, insa de acesta data nu pentru ca s-ar fi simtit rau, ci, probabil, ca o forma de recunostinta aratata Luisei, care este pur si simplu nedespartita de el. Din cauza problemelor de sanatate, participarea lui Salvador la Eurovision 2017 chiar a fost pusa la un moment dat sub semnul intrebarii. "Este evident deja ca am niste probleme de sanatate si nu pot fi plecat atat de mult. si chiar am crezut ca nu voi putea pleca deloc si apoi, cred ca doctorii au fost si ei entuziasmati de toata povestea si au spus: Hai sa incercam sa facem asta. Sa incercam sa gasim o cale de mijloc. Daca ai putea sa mergi doar pentru o saptamana si sa mearga cineva cu tine. si acum sunt bine, sunt pregatit", a spus concurentul.

Sursa: wowbiz.ro
Cele mai noi articole

TOP 5