Premiera absoluta! Adriana Ochisanu, la brat cu noul iubit? Cu ce barbat a aparut in public - VIDEO

Trecuta printr-un divort intens mediatizat, se pare ca indragita interpreta de muzica populara, Adriana Ochisanu, a decis sa nu se mai ascunda de ochii lumii.

Premiera absoluta! Adriana Ochisanu, la brat cu noul iubit? Cu ce barbat a aparut in public - VIDEO

Adriana Ochisanu si-a facut aparitia aseara, la ziua de nastere a lui Igor Cuciuc, insotita de un barbat necunoscut. Mai multi dintre cei prezenti la petrecere au confirmat pentru Acasa in Moldova ca acesta este iubitul interpretei despre care presa a mai scris anterior, procurorul Sergiu Zmeu, scrie perfecte.md

Intrebata de Acasa in Moldova cine este barbatul care a insotit-o, interpreta a refuzat sa ofere detalii. “De ce pe toata lumea intereseaza asta? Chiar ma enervati! Mai, altceva chiar nu aveti ce sa intrebati?”, a raspuns artista plecand fara a mai continua discutia.

Adriana Ochisanu si-a pus toata presa in cap dupa ce a anuntat deschis ca a divortat de sotul ei, instrumentistul Corneliu Botgros. Cei doi au impreuna un fiu. Despartirea nu a fost una usoara. Fostul sot si parintii acestuia au acuzat-o ca nu are grija de copil si ca este interesata mai mult de noul ei iubit.  De partea cealalta, Adriana a incercat sa nu toarne gaz pe foc si a declarat doar ca este indragostita si ca isi doreste sa intemeieze o noua familie.

 

 

sursa foto: allmoldova.com

Sursa: perfecte
Cele mai noi articole