Sotul Elenei Basescu, acuzat ca nu ar tine cont de siguranta copiilor! "Asa cum sunt copiii ei sunt si copiii mei" - FOTO

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au divortat anul trecut, iar relatia lor este una din ce in ce mai tensionanta. Cei doi fosti soti au ajuns sa se certe din cauza copiilor.

Sotul Elenei Basescu, acuzat ca nu ar tine cont de siguranta copiilor!

De cateva zile, micutii se afla in grija tatalui, care a fost acuzat recent ca nu tine cont de siguranta copiilor. Astfel ca micuta Sofia nu ar fi fost pusa in scaunul auto atunci cand au fost la plimbare. Satul de astfel de remarci, Bogdan Ionescu a vorbit pentru prima oara de la divort despre aceasta situatie.

 ”Mentionez ca masina era stationata in fata casei, iar pentru deplasarea copiilor folosesc o masina mai mare in care ambii copii au scaune speciale ce respecta masurile de siguranta. Sunt un tata responsabil si imi iubesc foarte mult copiii, nu le-as pune niciodata viata in pericol. Mai mult de atat, am refuzat sa angajez o bona, tocmai pentru a petrece cat mai mult timp alaturi de ei. As vrea sa spun ca asa cum sunt copiii ei sunt si copiii mei, nu trebuie "sa ii cer sau sa-mi dea copiii", e un act notarial pe care il respectam in acest sens”, a declarat Bogdan Ionescu.

Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5