Un actor celebru din Romania despre Carla'S Dreams: Un Om cu care fiecare secunda petrecuta impreuna este un castig.

Mihai Bendeac apreciaza onestitatea si oamenii din jurul lui, iar solistul "Carla's Dreams" pare sa se afle in topul preferintelor sale.

Un actor celebru din Romania despre Carla'S Dreams: Un Om cu care fiecare secunda petrecuta impreuna este un castig.

Nu atat muzical, cat la nivel de caracter.Actorul a facut o dezvaluire despre controversatul artist cu masca pe fata si cum este acesta in realitate, atunci cand camerele sunt oprite.

"Ar fi trebuit sa ajung, in seara asta, la concertul Carla’s Dreams. Insa, un episod de anxietate care ma chinuie de vreo 3 zile, ma face sa nu pot merge. Vreau, totusi, sa scriu ceva aici. stiu ca nu e ok ce fac acum. Dar eu, Mihai Bendeac, mi-am construit cariera pe sinceritate. L-am cunoscut pe Carla’s Dreams Omul.si, va garantez, este o persoana fascinanta. Un OM luminat si inteligent. O persoana, un artist ULUITOR. Un OM cu care fiecare secunda petrecuta impreuna este un castig. Un OM cu care discuti religie, literatura, istorie, geopolitica, viziune despre viata si, chiar daca esti sau nu de acord despre un subiect dezbatut, nu poti fi decat recunoscator ca te afli alaturi de el si ca ai cu cine combate concepte abstracte, mai putin abstracte si deloc abstracte. Ba chiar necesare, as spune. Aveti grija ce anturaj aveti. Prieteni, cel mai important lucru in ceea ce priveste anturajul vostru este capacitatea acestora de a va duce cu un pas inainte ca inteligenta si umanitate.
Multumesc Carla’s pentru orele petrecute impreuna si sunt fericit si linistit ca un asemenea Artist/Om exista pe unde (radio)", a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac pe pagina lui.

Sursa: wowbiz.ro
Cele mai noi articole

TOP 5