Cum ne va afecta luna plina in zodia Berbec viata amoroasa, in urmatoarele saptamani

Luna plina este asociata deseori cu sfarsiturile ce pot parea neproductive, dar de fapt acest sfarsit este inceputul unui nou capitol, care va fi mai bun ca cel precedent.

Cum ne va afecta luna plina in zodia Berbec viata amoroasa, in urmatoarele saptamani

Atunci cand terminam ceva, in special o relatie, inseamna ca stim ca locul nostru nu mai apartine langa acea persoana. Indiferent de cum vrem sa vedem noi lucrurile, aceasta luna ne va ajuta sa ne dam seama cum este iubirea si ce fel de relatie ne dorim sa avem. 

Luna plina in Berbec ne indeamna sa fim ceva mai dispusi sa lasam trecutul in spate pentru odata pentru totdeauna. Chiar daca ne sperie gandul de a trecemai departe, deoarece trebuie sa ne parasim zona de comfort si sa iesim din rutina.

Pentru multi dintre noi se pare ca standardele prin care judecam relatiile noastre romantice s-au schimbat drastic in ultimii ani si acest lucru se intampla in mare parte pentru ca evoluam si ne trezim la realitate.  Acesta luna plina in zodia Berbec este ca un arc indreptat in directia viitorului nostru si totul depinde de noi daca suntem suficienti de curajosi sa privim inspre acea directie. 

Pentru cei singuri, va exista o schimbare in viata sentimentala, iar probabilitatea de a atrage de partea lor o relatie, pe care si-au dorit-o mereu, este foarte mare. 

Pentru cei care au deja o relatie, cel mai mare obstacol pe care trebuie sa il depaseasca este sa nu lase frica sa ii tina tina pe loc sau chiar sa ii traga inapoi. Rareori lucrurile se intampla in momentul in care ne dorim sa se intample, dar multi dintre noi suntem obisnuiti sa luptam pentru iubire, asa ca acum primim ocazia sa facem asta.

Exista cu siguranta un val de schimbari si miscari bruste in urmatoarele trei luni si desi acesta este un nou inceput, nu vom vedea momentan scopul acestor schimbari. Cu aceasta luna plina, s-ar putea sa avem parte de un sfarsit, de niste stiri neasteptate sau chiar sa incepem un nou salt in ceea ce priveste relatiile si dragostea. 

Deoarece in doar cateva saptamani va fi o noua luna plina in zodia Balanta, noi relatii pot aparea in calea noastra, in special pentru cai care inchid un capitol din viata lor, in aceasta perioada.  Cel mai mare obstacol pe care trebuie sa il confruntam este sa ne dam seama exact ceea ce meritam sa primim.

Sursa: Perfecte
Cele mai noi articole

TOP 5