Vor avea un an foarte bun! Pentru aceste zodii anul 2017 va fi unul norocos!

Cele patru zodii care vor avea noroc pe toate planurile în 2017

Vor avea un an foarte bun! Pentru aceste zodii anul 2017 va fi unul norocos!

Taur

Se anunta un an stabil, atat din punct de vedere sentimental, cat si financiar. 2017 este anul in care Taurul va putea sa isi contureze planuri indraznete, pentru ca nu vor duce lipsa de idei. Dorintele lui se va materializa la momentul oportun, exact cand au nevoie. De asemenea, va fi un sprijin de nadejde si pentru apropiatii lui, pe care ii va sustine cu cele mai bune sfaturi.

Cu toate acestea, trebuie sa acorde mai multa atentie stilului de viata pentru ca exista riscul sa ia destul de mult in greutate.


Fecioara

Fecioarele vor pune foarte mult pret pe visuri, idealuri si conexiunile personale in anul ce urmeaza. 2017 ii gaseste cu o energie aparte si cu multe idei pe care vor dori sa le puna in aplicare. Asa ca nu este de mirare ca acesti nativi vor avea parte de promovari si de cresteri salariale anul viitor.
Este, de asemenea, un an bun pentru calatorii, dar nu la fel de bun pe plan sentimental, unde este nevoie de multa rabdare si diplomatie din partea Fecioarelor


Scorpion

Anul 2017 se anunta foarte bun pentru Scorpioni, un an excelent din toate punctele de vedere. Va fi un an al legaturilor de prietenie si iubire, un an in care iti vei consolida relatiile si te vei simti implinit. Vei comunica mult mai usor, vei avea curajul sa iti impui obiective inalte, pe care vei reusi sa le atingi fara prea mult efort. Usile ti se vor deschide cu usurinta, pe masura ce capeti mai mult curaj si incredere in sine.Cu toate acestea, problemele ar putea sa apara in ceea ce priveste sanatatea, mai ales in zona abdominala.


Varsator

Poate ca acum nu poti crede acest fapt, dar 2017 va fi un an excelent pentru tine. Vei reusi sa te echilibrezi si sa gasesti raspunsurile tale cele mai intime si mai profunde. Va fi un an al calatoriilor si al revelatiilor pentru tine. Te vei intalni cu o serie de oportunitati, care aproape ti se vor pune in palma.
De asemenea, relatiile sentimentale vor fi mai mult decat satisfacatoare, insa Varsatorii se vor dovedi vulnerabili in fata stresului, motiv pentru care ar trebui sa gaseasca solutii pentru a iesi cat mai putin „sifonati” din situatiile presante.

Sursa: unica.ro
Cele mai noi articole

TOP 5