4 semne ca te insala. Daca esti atenta la ele, te prinzi imediat

Orice femeie devine banuitoare la un moment dat cu partenerul sau. Insa nu de fiecare data are si motive intemeiate si e posibil sa il suspectezi degeaba. Exista cateva semne care arata cat se poate de clar faptul ca te insala, asa ca nu te lua dupa altceva decat dupa cele ce urmeaza:

4 semne ca te insala. Daca esti atenta la ele, te prinzi imediat

Limbajul trupului

Limbajul trupului tradeaza intotdeauna minciunile. Si asta intrucat e greu de controlat. De departe, cel mai vizibil semn este dat de contactul vizual. Cu cat mai mult minte o persoana, cu atat mai mult va evita sa te priveasca direct in ochi. Nu trebuie decat sa ii urmaresti reactiile. Adreseaza o intrebare incomoda si, daca isi muta brusc privirea de la tine incercand sa si-o focuseze pe alt punct, atunci chiar s-ar putea sa fie o problema pe undeva.

O persoana care insala se simte nesigura pe ea, motiv pentru care in clipa in care simte ca este vulnerabila si ca minciuna sa ar putea iesi la iveala devine nervoasa si incepe sa nu mai stie ce sa faca cu mainile. Si le trece prin par, si le misca nefiresc.

Programul

Nu e greu sa ajungi sa-i cunosti programul zilnic al partenerului atunci cand traiti sub acelasi acoperis. Insa atunci cand acesta se schimba brusc, sufera niste fluctuatii greu de explicat, atunci cand dintr-odata arata un atasament sporit fata de colegi, iar iesirile nu te includ si pe tine e un motiv suficient sa il suspectezi.

Un om care inseala trebuie sa-si faca loc in program si pentru noua "achizitie". Cum numarul de ore dintr-o zi este mereu acelasi, asta inseamna ca timpul petrecut in familie, sau cu partenera "oficiala", cea cunoscuta de toata lumea, se reduce drastic. Nu trebuie decat sa faci niste investigatii subtile si vei scoate adevarul la suprafata.

Obiceiurile

Suntem victimele obisnuintei, vrem nu vrem. Insa atunci can aceasta rutina se rupe poate fi un semn esential ca lucrurile nu mai stau ca inainte. Spre exemplu, mai toti cei implicate intr-o relatie extraconjugala devin brusc constienti de fizicul lor. Isi regandesc tinutele, frizura si reflecta, ba iau si masuri, asupra greutatii. Incearca sa se priveasca asa cum i-ar vedea "omul din umbra" si, pentru asta, fac tot posibilul sa arate cat mai bine.

Isi poate achizitiona haine noi, isi schimba coafura, poate isi schimba chiar si comportamentul. Spre exemplu, nu-si mai lasa mobilul pe masuta de cafea si isi sterge urmele cand foloseste internetul sau isi schimba parola de mail pe care o stiai de tatia ani. Toate aceste schimbari de comportament trebuie privite in ansamblu, caci ele definesc tabloul celui care insala.

Afectiunea

Persoanele care au o aventura devin mai putin afectuoase cu partenera oficiala. E, la urma urmei, o chestiune de constiinta. Oricat de bun actor ai fi, nu poti mima la nesfarsit. De aceea, vei primi, probabil, mai putina afectiune decat de obicei. Invers proportional cu afectiunea pe care o daruieste in alta parte. Mai putine saruturi si tandreturi, din ce in ce mai putine atingeri de maini.

Sursa foto: understandingrelationships.com

Sursa: Ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5