De sarbatori iubiti mai mult! 6 lucruri romantice pe care le poti face pentru iubitul tau!

Prinsi in agitatia cotidiana, uitam sa mai facem gesturi romantice pentru partenerul de viata. Asa ajung multe relatii sa se degradeze si fiecare se intreaba cum de s-a ajuns la despartire. Ei bine, tocmai gesturile simple, care arata dragostea ce i-o porti partenerului sunt menite sa intretina vie pasiunea dintre voi.

 De sarbatori iubiti mai mult! 6 lucruri romantice pe care le poti face pentru iubitul tau!

Romantismul nu este desuet. Chiar daca suntem in secolul 21, nimic nu poate inlocui tandretea de care fiecare are nevoie. De aceea, am facut o lista cu cateva gesturi romantice pe care le poti face pentru partener astfel incat sa pastrezi caldura si empatia in relatia de cuplu:

1. Arata-ti interesul pentru ceea ce-i place
Pune-i intrebari despre ceea ce stii ca-i place. Se va simti apreciat pentru felul in care gandeste, ceea ce ii va creste stima de sine si respectul fata de tine.

2. Priveste-l ochi in ochi
In general, femeile vorbesc mai mult decat asculta. Totusi, fa-ti timp sa il asculti si priveste-l in ochi atunci cand iti vorbeste. Contactul vizual este extrem de erotic si exprima un interes autentic, ii demonstreaza faptul ca poate conta pe tine.

3. Spune-i ce vrei cu adevarat
"As aprecia cu adevarat daca..." este o cerere care il va face pe partener sa se simta foarte conectat cu tine. Ii demonstreaza ca este pentru tine un sprijin de pret.

4. Multumeste-i
Recunoasterea trebuie exprimata fara teama, cat mai explicit. La fel si aprecierea si afectiunea. Valideaza-i prin cuvinte gesturile pe care le face. Ii vei inmuia cu siguranta inima.

5. Spune-i ce ai vrea sa faceti impreuna
Initierea unei conversatii despre planurile comune de weekend are rolul de a-i demonstra ca iti doresti sa petreceti impreuna cat mai mult timp si il va face sa astepte cu nerabdare momentul cand veti pleca de acasa spre o destinatie relaxanta.

6. Sarbatoriti relatia voastra
O prajitura, un pahar cu sampanie, bilete la un film... Toate acestea pot veni in semn de bucurie pentru aniversarea primei intalniri, a primului mesaj trimis sau al oricarui moment pe care il considerati amandoi romantic si care a dus la intarirea relatiei dintre voi.

Sursa: ele.ro
Cele mai noi articole

TOP 5