Fiica regretatului Michael Jackson, desculta si neepilata pe covorul rosu! Iata cum si-a facut aparitia aceasta - FOTO

Fiica regretatului Michael Jackson a participat recent la unul dintre cele mai importante gale de premiere a muzicii, MTV Video music Awards, ocazie cu care a starnit o serie de controverse.

Fiica regretatului Michael Jackson, desculta si neepilata pe covorul rosu! Iata cum si-a facut aparitia aceasta - FOTO

 

Imbracata intr-o rochie diafana, semnata Christian Dior, si machiata impecabil, Paris a atras atentia asupra sa cu un detaliu rusinos: era neepilata, iar fotografii au observat imediat asta.

 

 

 


De la aparitia unei intregi serii de imagini in care se poate observa ca tanara de 19 ani a aparut cu axilele neepilate pana la valul de reactii din mediul virtual, nu a mai fost decat un pas. Mai ales ca fiica lui Michael Jackson a renuntat la incaltaminte in timpul evenimentului.„Cand concurezi cu fratele tau pentru a vedea cine poate sa isi lase parul de pe picioare sa creasca mai mult”, a explicat ea.

 

 


Fiica lui Michael Jackson a mai vorbit si in trecut de faptul ca nu i se pare o problema sa se afiseze neepilata in public: „Nu mi-am dat seama ca oamenii ar putea fi atat de suparati de faptul ca apar cu par pe picioare sau la axila. Nu mi-am dat seama ca a fost o asemenea problema. Este atat de amuzant. imi place parul si transpiratia. imi place asta, cred ca e minunat. Unii oameni cred ca este vorba de un dezgustator, mai ales la fete, dar fiecare corp uman are par. Este natural. Treceti peste asta!”.

Sursa: Unica.ro
Cele mai noi articole

TOP 5