Gata cu singuratatea! Daca faci aceste 4 lucruri, te vei cupla imediat

Cu toate ca singuratatea nu este ceva rau, poate ca a venit momentul sa iei pe cineva langa tine si sa incepi sa traiesti in doi. Sigur, o sa spui, si unde il gasesc si cum il fac sa ramana langa mine? Se pare ca exista o serie de lucruri, pe care daca le pui in aplicare, iti creste ratingul de cuplare, iar tu nu vei mai fi singura. Tehnica este demonstrata stiintific si se pare ca functioneaza in toate cazurile. Oricum ar fi, solutia este intotdeauna la tine, nu la ceilalti!

Gata cu singuratatea! Daca faci aceste 4 lucruri, te vei cupla imediat

Sa iti pui calitatile fizice in valoare

O scurta vizita pe la chioscurile de ziare sau in online, pe site-urile dedicate femeilor scoate la iveala primul lucru care iti sporeste sansele de cuplare: acela de a-ti imbunatati aspectul fizic. Cu o sumedie de materiale si sfaturi in acest sens, unei femei nici macar nu ii este greu sa faca acest lucru. Plus ca acestea sunt si dorintele barbatilor, daca stam mai bine sa ne gandim. Asta nu inseamna ca trebuie sa ajungi in cabinetele de remodelare corporala neaparat sau la chirurgie estetica, ci sa inveti cum sa iti pui calitatile in evidenta, pentru a fi mereu sclipitoare. Chiar si pe Elli.ro poti gasi o sumedenie de materiale care te vor ajuta in acest sens.

Sa iti scoti fidelitatea la inaintare

Fidelitatea nu ar parea printre primele lucruri pe care sa le reliefezi atunci cand vrei sa ai o relatie, pentru ca te gandesti ca nu ai cum sa o nuantezi prea usor. Ei bine, se poate. Ea este practic temelia pe care se va construi noua relatie, asa ca e bine sa o ai in vedere. Dar cum faci asta? In primul rand, sa nu vorbesti despre barbatii din relatiile anterioare, sa nu flirtezi cu alti barbati si sa nu faci sex foarte devreme cu cel cu care vrei sa te cuplezi (incredibil, nu?). Gandeste-te ca 93 % dintre barbati cauta asta la o femeie, cu toate ca nu o vor recunoaste niciodata.

Sa joci rolul celei greu de prins

De fapt, fii greu de prins, barbatilor le place asta. Fa-i sa se chinuie nitel, sa se gandeasca la scenarii si strategii. In plus, se pare ca tot barbatilor le plac femeile timide si rusinoase, care par neajutorate. In plus, timiditatea este un bun indicator al fidelitatii, in opinia barbatilor. Este o strategie excelenta sa il cuceresti, pentru ca asta le da de inteles ca poti fi o mama buna pentru copiii lor.

Citeste continuarea aici

Sursa foto: hdwallpapersrocks.com

Sursa: Elli.ro
Cele mai noi articole

TOP 5