S-a intamplat sa te trezesti si sa-ti para rau ca ai facut-o atat de repede? Iata cum transformi aventura de-o noapte intr-o relatie de durata!

Poate te intrebi daca mai suna dupa ce lucrurile au mers cu viteza maxima?

S-a intamplat sa te trezesti si sa-ti para rau ca ai facut-o atat de repede? Iata cum transformi aventura de-o noapte intr-o relatie de durata!

Daca este asa, nu  esti singura. Aventrurile de-o noapte au devenit un lucru destul de comun si foarte multe femei ajung sa treaca prin asemenea experiente. Dar cum ar trebui sa actionezi in continuare daca vrei sa transformi ceea ce tocmai s-a intamplat intr-o relatie de durata?

Majoritatea persoanelor care au avut mai multe aventuri de-o noapte spun ca este mult mai incitant sa o faci cu o persoana total necunoscuta. Adrenalina este mai mare, emotiile sunt intense, dar a doua zi poti fi aproape sigura ca nu te vei mai intalni cu persoana in cauza. 

Totusi, uneori aventurile de-o noapte au loc si intre prieteni sau amici. In cazul acesta, decizia de a te culca sau nu cu respectiva persoana ar trebui luata gandindu-te la consecintele unei astfel de intamplari asupra relatiei voastre. Problema este ca foarte putine persoane se mai gandesc la consecinte, odata ce atractia sexuala incepe sa intre in joc. 

Este foarte important sa folosesti protectie cu un partener nou, mai ales atunci cand nu stii absolut nimic despre el. Gandeste-te ca nu te culci numai cu el, te culci cu toate partenerele sale din trecut. Acest sfat se aplica si pentru cazurile in care aventura se intampla cu un prieten sau amic. Prezervativul nu este numai o masura de protectie impotriva sarcinii nedorite, dar este mai ales o masura de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala. 

Barbatii sunt destul de reticienti in privinta femeilor care fac sex fara a se implica sentimental. Daca cel cu care ai avut  o astfel de  aventura are astfel de prejudecati, sunt putine sanse sa aveti o relatie si probabil ca nici nu v-ati intelege foarte bine.

Daca ati schimbat numere de telefon in ideea ca la un moment dat veti repeta experienta, cauta-l, dar fara sa ii dezvalui exact ce vrei. Nu ii da de inteles ca intalnirea va culmina sigur cu sex, dar nici ca vrei o iesire in care sa il cunosti mai bine, pentru ca l-ai putea speria. 

La intalnirea respectiva poarta-te precum ai face-o la o prima intalnire. Flirteaza, pune-i intrebari despre el si fa cateva glumite. Ai grija insa: fara discutii despre inimi frante sau planuri de viitor. Condu discutia pe un alt teren decat cel sexual, cum ar fi hobby-urile voastre, si mergi in directia buna.

Dupa a doua voastra intalnire iti poti permite sa il inviti si la o iesire in timpul zilei. Adu-ti aminte ce ti-a povestit despre el si vezi daca aveti hobby-uri comune. 

Unele femei marturisesc ca, desi s-au distrat in timpul aventurii de-o noapte, s-au simtit vinovate dupa ce totul s-a sfarsit. Daca ai facut alegerea corecta si te-ai gandit bine inainte, nu ai de ce sa te simti vinovata.

Relatiile care incep ca o pasiune de o noapte nu sunt neaparat destinate nereusitei. O relatie care incepe ca o aventura de o noapte este mai proasta decat una in care cei doi parteneri au decis ca trebuie sa astepte o perioada inainte sa faca sex. Dar e posibil ca dragostea adevarata sa apara si in cazul relatiilor care incep cand oamenii se intalnesc intamplator, fac sex si abia dupa aceea incep sa construiasca o relatie. De aceea, doi oameni care au o aventura de o noapte si care sunt deschisi la ideea ca pot avea o relatie serioasa sfarsesc prin a fi la fel de fericiti pe cat sunt aceia care si-au inceput iubirea intr-un mod mai conventional.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5