Sa nu le spui niciodata la prima intalnire. 7 lucruri pe care nimeni nu vrea sa le auda la inceput

Prima intalnire cu cineva este probabil asteptata atat cu nerabdare, cat si cu emotii: ne dorim sa lasam o impresie cat mai buna, dar exista riscul sa exageram cu informatii care nu sunt neaparat necesare.

Sa nu le spui niciodata la prima intalnire. 7 lucruri pe care nimeni nu vrea sa le auda la inceput

Nu putem fi niciodata siguri cum va reactiona persoana de langa noi la un subiect de discutie, dar exista unele aspecte care ar trebui evitate complet la prima iesire.

Fostul/ fosta

Este de preferat sa nu faci cunoscute toate detaliile care au mers prost in ultima relatie, pentru ca noul partener le-ar putea interpreta drept indciii despre cum ai putea sa te porti in relatia cu el/ea. Este mai bine sa nu impartasesti niciodata aceste detalii pana nu ajungeti sa va cunoasteti mult mai bine.

Situatia ta financiara

Nu e nimic surprinzator la cineva care are probleme financiare in prezent, dar sa dezvalui de la prima intalnire, de exemplu, ca esti divortat(a) si locuiesti cu parintii tai s-ar putea sa nu fie prea placut pentru partener. Este recomandat ca aceste marturisiri sa fie facute in pasi marunti, scrie si Huffington Post.

Animalele iubite

S-ar putea sa fii tentat(a) la prima intalnire sa iti declari iubirea pentru animalul de acasa ori de cate ori ai ocazia. Dar pozele din telefon ar trebui pastrate doar pentru tine, iar daca ai mai mult de doua pisici, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa oferi aceasta informatie, cel putin pana va cunoasteti mai bine. 

Afectiunile fizice

Dintre persoanele pe care le cunosti, doar doctorul tau ar trebui sa fie interesat de o istorie detaliata a afectiunilor si ranilor tale. Iritatiile suspecte, mai ales cele din parti ale corpului mai putin vizibile, trebuie cu siguranta sa-i ramana secrete partenerului la prima intalnire.

Dietele

Daca urmezi un regim anume, nu discuta prea multe despre el, pentru ca s-ar putea sa pari dogmatic sau plictisitor. Atat vegetarienii sau veganii cat si cei cu preferinte excentrice ar putea sa fie mai retinuti in exprimarea lor, mai ales daca cel/ cea de langa ei tocmai servesc o friptura suculenta.

Copiii tai minunati

Ai putea crede ca tuturor le plac copiii, dar, chiar daca ar fi adevarat, nu inseamna ca este necesar sa stie toate detaliile despre ai tai. Faptul ca ai copii, varsta si numele lor constituie informatii suficiente pentru prima intalnire.

Practici sexuale

De asemenea, preferintele in dormitor, fostii iubiti si talentele lor ar trebui sa ramana un mister la primele iesiri.

Sursa foto: postoast.com

Sursa: Protv.ro
Cele mai noi articole

TOP 5