Este incredibil de frumoasa! Cum arata ishwarya Rai cand se imbraca in costum traditional indian - FOTO

In ciuda faptului ca celebritatea ei a depasit de mult granitele Indiei, Aishwarya Rai ramane fidela obiceiurilor si portului traditional. Desi atunci cand participa la evenimente in Statele Unite sau Europa alege tinute create de mari designeri, cand isi face aparitia la evenimentele bollywoodiene prefera outfiturile de inspiratie indiana.

Este incredibil de frumoasa!  Cum arata ishwarya Rai cand se imbraca in costum traditional indian - FOTO

Pe cat de frumoasa este atunci cand apare pe covorul rosu la evenimentele din afara Indiei, pe atat de deosebita este atunci cand isi face aparitia in tara natala. Vedeta poarta fie costume traditionale, fie tinute care sa fie inspirate din portul indian. 

Printre designerii indieni pe care vedeta ii prefera sunt Rohit Bal, Manish Malhotra, Ritu Beri, Shahab Durrazi sau Neeta Lulla.

Look-ul Aishwaryei este cat se poate de clasic, astfel incat nu pare niciodata demodata. Nu isi asuma niciodata riscuri din punct de vedere vestimentar.

Desi a creat un adevarat scandal in momentul in care a refuzat sa slabeasca radical dupa nastere, acum, Aishwarya si-a recapatat silueta si a castigat respectul admiratoarelor ei.


 

Sursa: perfecte.ro
Cele mai noi articole

TOP 5