Stil de Prima Doamna: Brigitte Macron a aratat perfect intr-o tinuta office - FOTO

De regula, o vedem purtand rochii romantice, mini, semnate de Louis Vuitton.

Stil de Prima Doamna: Brigitte Macron a aratat perfect intr-o tinuta office - FOTO
De data aceasta, insa, Prima Doamna a Frantei a imbracat un outfit office, perfect pentru statutul sau, dar si pentru evenimentul la care lua parte.
Ieri, Brigitte Macron s-a prezentat la un eveniment organizat de European association, in Paris, Franta. acolo, Prima Doamna a Frantei a impresionat atat prin prezenta sa, cat si prin deschiderea viziunea vizavi de subiectul zilei: leucodistrofie (n.r. leziune distrofica degenerativa a substantei nervoase albe).

Empatica si zambitoare, Brigitte a participat, in compania scriitoarei Leila Slimani si a Ministrului de Educatiei Jean-Michel Blanquer, la discursuri, si la alte activitatile menite sa lupte impotriva leucodistrofiei.

Cat despre aparitia acesteia, Brigitte a uimit cu un outfit cu influente masculine, compus dintr-o pereche de jeans si o jacheta cu umeri supradimensionati. De altfel, acest look pare sa devina o semnatura pentru Prima Doamna a Frantei, care, in primul trimestru de la investire, aparea numai in rochii mini semnate de Louis Vuitton. iata, insa, ca acum o vedem imbracand si alti designeri, precum Balmain sau alexandre Vauthier.

Revenind la look-ul de ieri, Brigitte si-a completat tinuta cu o camasa alba si o pereche de stilettos asortati sacoului inspirat din anii `80. Noua ne place, voua?

Sursa: Okmagazine.ro
Cele mai noi articole

TOP 5