Guz a venit cu iubita la premiera filmului "Culorile"! Cum arata cea care l-a cucerit pe interpret - VIDEO

O lansare despre care se vorbeste foarte mult. Este vorba despre un film moldovenesc. Weekend-ul trecut a fost prezentata in premiera pelicula Culorile, semnata de regizoarea Viorica Mesina.

Guz a venit cu iubita la premiera filmului

La avanpremiera, ce a avut loc la cinematograful Gaudeamus, s-a adunat intreaga echipa care a lucrat la film. Actorii au vazut pelicula montata, pentru prima oara, la fel ca si spectatorii. Unii dintre ei au scapat si o lacrima in timpul prezentarii.

Actorii din film ne-au spus ca au vazut pelicula in premiera, la fel ca si ceilalti invitati. Interpretul Guz, care a jucat rolul principal, a fost dur cu personajul sau. Acesta a venit la eveniment insotit de iubita lui. Ecaterina a recunoscut ca a fost impresionata de rolul iubitului sau: “Cam ciudat si complicat, m-am simtit in pielea Irinei daca sincer, dar mi-a placut, el e tare bravo si intreaga echipa e bravo. M-a impresionat Guz in rolul negativ. Guz in realitate e foarte grijuliu, protector".

Dianna Rotaru, care a jucat rolul verisoarei eroinei principale, a venit la avanpremiera intr-o tinuta rock. Imaginea mai agresiva, insa, nu s-a reflectat in dispozitia artistei, care a urmarit filmul cu mare atentie, iar la o scena din film, a scapat si o lacrima. Si Dianna nu a venit la lansare singura. Artista a fost insotita de sora ei mai mica, Tatiana, care-i este si stilista personala.

Filmul “Culorile” este o poveste a unei tinere, indragostita de un barbat foarte posesiv si agresiv. Pelicula a fost filmata la initiativa organizatiei internationale pentru drepturile omului “La strada”.

Dupa prezentarea peliculei, cei prezenti la eveniment au fost invitati la un bufet suedez. Atmosfera a fost condimentata cu muzica live. 

Filmul Culorile este rulat in fiecare zi la cinematograful Odeon. Pelicula poate fi vazuta pana pe 30 noiembrie.

 

Sursa foto: pentruea.md

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole