La 25 ani e un tanar plin de succes! Cantaret, dansator, actor si patronul unui restaurant. Cine este - VIDEO

A ajuns din intamplare pe platourile de filmare a unui serial din Romania. Astazi este un tanar de succesc ce se bucura de viata din plin.

La 25 ani e un tanar plin de succes! Cantaret, dansator, actor si patronul unui restaurant. Cine este - VIDEO

 

Chiar daca se declara o fire sceptica, Dima Trofim spune ca, n-ar fi reusit si nu ar fi ajuns unde este acum fara ajutorul familiei. Desi au trecut 5 ani de la castingul pe care l-a sustinut pentru serialul "Pariu cu viata", isi aduce aminte cu mare drag despre acele vremuri.

 

 

 

 

Deasemenea, nu are frica sa lucreze oricat de grea ar fi munca, mai ales ca, aseara imediat dupa concert, a plecat spre Chisinau pentru a putea fi prezent in cadrul emisiunii. La Chisinau sau la Bucuresti, Dima se simte acasa in ambele orase. Momentan nu are prietena, nu datorita faptului ca nu are timp ci pur si simplu ca nu exista, deocamdata bineinteles.

 

 

 

 

"Moldovenii sunt mai sufletisti. In Bucuresti lumea este mai rece.", a povestit Dima Trofim la O Seara Perfecta.

 

 

 

 

Dupa numele sau intreg Dumitru Gheorghita Trofim, este un tanar de 25 de ani, nascut la Chisinau. El a absolvit liceul ''Mihai Viteazu'' si universitatea ''Academia de Muzica si Arte Plastice'' tot din Chisinau. Si-a inceput cariera prin a participa intre 2008-2009 la emisiunea Fabrica de Staruri editia 1, plasandu-se printre finalisti. Apoi a trecut la actorie intrepretand rolul cu acelasi nume, Dima Trofim, din serialul romanesc ''Pariu cu Viata'' incepand cu 2011. Deasemenea s-a facut remarcat si ca dansator in cadrul emisiunii '' Dansez pentru Tine", fiind partenerul Iuliei Vantur. Acum este membrul trupei Lala-Band.

 

 

 

Sursa: AcasaTV
Cele mai noi articole

TOP 5