Cristina Bordei, Miss USM 2014. Uite cum aratau celelalte pretendente la coroana - VIDEO

Universitatea de stat din Moldova si-a ales cea mai frumoasa studenta. Chiar daca sunt in pragul sesiunii de vara, studentele de la USM, cele mai frumoase dintre ele, au gasit timp si pentru un concurs de miss.

Cristina Bordei, Miss USM 2014. Uite cum aratau celelalte pretendente la coroana - VIDEO

11 fete, cate una de la fiecare facultate a institutiei, au concurant pentru titlu si coroana. Miss USM 2014 a fost aleasa o studenta de la drept. Se numeste Cristina Bordei.

Concursul a avut loc intr-un restaurant din Chisinau. Neavand o scena, fetele defilau printre mese. Cele 11 concurente au trecut prin 4 probe. Cea mai incitanta, asa cu si s-a asteptat, a fost prezentarea costumelor de baie.

Proba inteligentei a lipsit, in schimb a fost una in care concurentele trebuiau sa-si demonstreze talentele. Aproape toate au ales sa danseze.

Dupa ultima prezentare, cea in rochii de seara, juriul a trebuit sa-si dea verdictul. Asa cum e obisnuit la concursurile de frumusete, Miss a fost incoronata de castigatoarea concursului din anul precedent: "E o realizare foarte importanta pentru mine, e un scop propus inca din anul I de facultate, si uite ca sunt Miss. Cel mai jenant a fost costumul de baie,  pentru ca multi privesc, baietii mai huiduie din cand in cand si asta e o mica problema."

Cristina Bordei este studenta in anul trei la facultatea de drept. Miss USM 2014 are 21 de ani si este din satul Cornesti, raionul Ungheni.

Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole

TOP 5