Cu 4 ani in urma i-a prezis lui Dorin Chirtoaca ca se va insura cu o blonda, astazi spune in ce circumstante va fi eliberat Vlad Filat. Afla ce-i asteapta pe politicienii nostri, de la astrologul Lucia Palii - VIDEO

Lucia Palii este unul dintre cei mai buni astrologi din Republica Moldova. Aceasta a venit la O Seara Perfecta pentru a ne vorbi despre ce ne asteapta in anul 2016.

Cu 4 ani in urma i-a prezis lui Dorin Chirtoaca ca se va insura cu o blonda, astazi spune in ce circumstante va fi eliberat Vlad Filat.  Afla ce-i asteapta pe politicienii nostri, de la astrologul Lucia Palii - VIDEO

Acest an nu vine cu foarte multe promisiuni. "De cand Uranusul a intrat in Berbec la noi s-au inceput tensiunile si lucrurile negative, care s-au intamplat din plin in 2015, chiar si actele teroriste, totul este programat astrologic. Inca vreo 3-4 ani urmeaza sa fie asa, in anii 2020-2023 lucrurile se vor schimba." a spus Lucia.

Lucia nu a putut trece cu vederea nici horoscopul politicienilor nostri. De exemplu, despre Vlad Plahotniuc aceasta a spus ca: “el a hotarat sa spuna ceva in politica noastra moldoveneasca. El are foarte multe idei progresive pentru Moldova.”

Despre Vlad Filat aceasta spune ca: “stiu ca ultimii trei ani au fost foarte dificili pentru tauri, dar din decembrie si pana in 2016 are un an foarte reusit si norocos.” Intrebata de prezentatoarea emisiunii daca acest lucru inseamna ca va iesi la libertate, Lucia a raspuns: “totul depinde de cum vor comunica cu Vlad Plahotniuc, pentru ca ei sunt compatibili... ei discuta foarte deschis totdeauna si eu cred ca totusi depinde de atitudinea lui Vlad Filat, cat de mult va merge la compromis si va ceda.”

Afla ce alte preziceri pentru politicienii nostri a mai dat Lucia Palii.

Sursa: Acasatv.md
Cele mai noi articole