Viata de prima doamna. Declaratii in exclusivitate de la Margareta Timofti - VIDEO

Deja de un an Margareta Timofti este prima doamna a tarii, timp in care a reusit sa castige dragostea moldovenilor.

Viata de prima doamna. Declaratii in exclusivitate de la Margareta Timofti - VIDEO

Prima doamna a tarii, Margareta Timofti a venit in platoul Nataliei Cheptene. Pe 16 martie, doamna Timofti va implini un an de cand are aceasta functie, reusind sa imbine cu succes atributiile in calitate de prima doamna, dar si sa fie o mama si o sotie exemplara: "A fost un an special, mai greu, cu mai multe provocari si stres, dar este interesant. Poate cea mai mare provocare a fost plecarea la sediul ONU, unde a fost facuta si celebra poza cu presedintele Barack Obama".

Rolul de prima doamna necesita multe sacrificii. Margareta Timofti a recunoscut ca a fost nevoita sa se mute la resedinta de stat din motive de securitate, sa invete regulile de eticheta dictate de protocol, dar si...sa renunte la gatit: "Nu am beneficiat de un instructaj atunci cand am aflat ca sotul meu va fi investit in aceasta functie. Am dat un telefon si am luat cateva notite. Insa sunt atat de ocupata ca uneori nu mai gatesc."

Mai mult decat atat, Margareta Timofti a absolvit in 2005, facultatea de drept: "Am ales sa fac dreptul din cauze financiare, pentru ca facand biblioteconomie, mi-a fost cam greu. Acum lucrez la Parlament."

Sursa:
Cele mai noi articole