Primul film de groaza made in Moldova! Patrunde in culise si vezi primele imagini din pelicula - VIDEO

Acest vis ambitios il are un make-up artist de la noi. Este vorba despre Andrei Ivanov, cel care, de Halloween, a desfigurat-o cu ajutorul machiajului pe Olia Tira.

Primul film de groaza made in Moldova! Patrunde in culise si vezi primele imagini din pelicula - VIDEO

Sa nu crezi ca doar viseaza. S-a si apucat sa filmeze primele scene din viitoarea pelicula. Pentru asta, Andrei Ivanov a realizat un machiaj specific pentru filmele de groaza. Dupa ce machiajul a prins contur, make-up artistul Andrei Ivanov se transforma in regizor de film, da comanda “actiune” si... tot el filmeaza.

Regizor, cameraman si make up artist in productia sa, Andrei Ivanov spune ca nu s-ar fi descurcat fara echipa sa. Printre actori se numara Vladislava Esanu, studenta la jurnalism si Alexandru Esipov, student la psihologie.

"Scenariul a fost scris de intreaga echipa si pe parcursul filmarilor inca mai au loc schimbari. Toata lumea lucreaza in egala masura. Ceva supranatural se ala intr-un hotel. Apar oameni care sunt cointeresati sa ia legatura cu femeia, dar nu vor dezvalui toate secretele", marturiseste make-up artistul, Andrei Ivanov.

Desi inca nu are un titlu, Andrei Ivanov spera ca in acest an filmul sa apara: "Nu avem un buget propriu-zis. Facem totul cu fortele proprii. Speram ca va iesi un film pe potriva."

 

Sursa foto: www.evz.ro


Sursa: Acasatv
Cele mai noi articole